Foto: Dionne Stax laat zich van dichtbij besnuffelen door nieuwsgierige blondine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax laat zich helemaal gaan terwijl een nieuwsgierige blondine haar helemaal besnuffelt. Dionne lijkt stiekem heel erg van de aandacht te genieten.

Dionne Stax poseert uitgebreid met blondine

Ondertussen is het wel bekend dat Dionne Stax zeer geliefd is bij vele mensen. Van mannen tot vrouwen en dieren; allemaal staan ze voor de blondine in de rij. Helaas is Dionne al even bezet door Steve, van het dj-duo Lucas & Steve. Toch had Dionne blijkbaar zin om ook eens te knuffelen en snuffelen met iets anders. En dat werd een witte alpaca die erg nieuwsgierig is naar de knappe Dionne. Het lijkt op de foto’s wel duidelijk dat Dionne allerlei kusjes krijgt en het liefst zou het dier misschien een hapje willen nemen van Dionne. Toch lijkt ook Dionne er erg van te genieten want ze straalt enorm op de foto’s met de alpaca. Dionne zegt niet waar de foto is gemaakt, maar op de achtergrond zien we veel sneeuw en bergen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

De reacties op knuffelende Dionne Stax gaan los

Onder de fotosessie van Dionne Stax en de alpaca gaat het helemaal los met de reacties. Vooral de reactie van Steve is erg grappig; zo zegt hij ”Leuke foto maar heb er wel eens beter op gestaan 🙃”. Uiteraard grappend naar de alpaca. Een andere volger van Dionne zegt; ”Zoek de verschillen”. Al is het wel duidelijk dat Dionne een stukje knapper is dan het dier.

Dionne Stax als een schilderij

Presentatrice Dionne Stax werkt veel voor Omroep Max en is daarbij vaak te zien in kunstprogramma’s. Zo is Dionne ook dit keer weer te zien als presentatrice van het programma De Nieuwe Vermeer. De titel van het programma verklapt al een beetje wat het doel is van het programma, want kunstenaars gaan de strijd aan om kunstwerken te maken net zoals Vermeer dat kon. Hierbij mogen de deelnemers op allerlei verschillende manieren een kunstwerk maken, als het maar lijkt op het werk van Vermeer. Om het programma aan te kondigen plaatst Dionne Stax onderstaande afbeelding waarin ze zelf het gezicht is van het bekende werk van Vermeer genaamd Meisje met de Parel. Het ziet er zo echt uit dat het bijna het originele had kunnen zijn. Vooral Dionne haar groene ogen komen prachtig uit op het kunstwerk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Lees ook: Foto: Dionne Stax heeft ineens heel veel haar op vreemde plek

Dionne Stax in strak leren pakje

Het stopt maar niet met de programma’s die Dionne Stax allemaal presenteert. De ene naar de andere nieuwe show verschijnt met Dionne als presentatrice, wat natuurlijk helemaal geen straf is. Zo ook het programma Van onschatbare waarde. Dionne deelt op haar Instagram onderstaande foto van het team dat de hoofdrol speelt in het programma. Hierbij gaan experts kijken naar (bijzondere) spullen die mensen meebrengen. Het klinkt wellicht een beetje ouderwets maar Dionne maakt alles goed met haar outfit. De blondine heeft een strak leren topje aan met een zwarte broek en hoge hakken. Dat belooft veel goeds…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?