Video: Sterre Koning filmt zichzelf op afgelegen plekje in de natuur

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe blondine Sterre Koning filmt zichzelf nu wel op een heel bijzondere manier op een zeer afgelegen plek.

Met haar aantrekkelijke video krijgt Sterre Koning vol de aandacht

De zangeres en actrice is erg actief op social media, waar ze haar volgers maar al te graag laat kennismaken met haar bijzondere leventje. De prachtige blondine maakt de ene na de andere bijzondere foto of video van zichzelf en doet dat natuurlijk met flair. Op haar nieuwste video valt te zien hoe Sterre wel heel erg afgelegen aan het sporten is. Dat is natuurlijk best wel eventjes lekker om zo ongestoord haar gang te kunnen gaan. Sterre Koning weet via haar post wel weer flink aandacht te krijgen. De volgers van de knappe blondine gaan erg goed op haar heerlijke groene sportpakje. Het goedgevormde lichaam van de aantrekkelijke dame wordt goed door het strakke pakje bij elkaar gehouden. in de natuur kan Sterre zonder moeite een beetje heerlijke video’s en foto’s van zichzelf maken zonder dat ze daar uitgebreid gestoord wordt.

Lees ook: Foto: Beeldschone Sterre Koning knalt bijna uit haar truitje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STERRE KONING (@sterrekoning)

Sterre Koning helemaal weg van nieuwe pakje

Het is niet de eerste keer dat Sterre Koning haar nieuwe pakje vol trots presenteert aan haar volgers. De knappe blondine is duidelijk erg blij met het pakje en wil dat vooral aan zoveel mogelijk mensen laten weten. In haar strakke sportpakje ziet de aantrekkelijke blondine er wel heel erg verleidelijk uit. Dat komt omdat het pakje nogal veel van haar lichaam laat zien. En de delen die het bedekt zitten zo strak ingepakt, dat je nog steeds de heerlijke vormen van het lichaam van Sterre Koning meekrijgt. Wel geeft het pakje in het midden een beetje een blik op haar aantrekkelijke troeven. Een ideaal pakje dus om eens even mooi mee op de foto te gaan. Dat doet de knappe blondine dan ook graag.

Lees ook: Foto: Sterre Koning laat ritsje van haar lage topje verleidelijk openhangen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STERRE KONING (@sterrekoning)

Prachtige Sterre Koning heeft heerlijk lichaam vanwege al dat sporten

Dankzij al haar vele sportieve momenten heeft Sterre Koning wel een heel erg aantrekkelijk lichaam gekregen. En dat laat ze natuurlijk vol trots zien aan al haar leuke fans. Die mogen via de foto’s van de knappe blondine enorm genieten van het heerlijke lijf dat de blondine na al die jaren sportief bezig zijn heeft ontwikkeld. Zo zie je maar weer dat een beetje sporten echt wel heel erg goed voor je kan zijn. In het geval van Sterre Koning heeft het er zelfs voor gezorgd dat de prachtige blondine nu gegarandeerd mooie foto’s kan maken van zichzelf. Dat is grotendeels te danken aan de vele uren in de sportschool en buiten in de bossen. Zonder al die uren sporten was dat Sterre Koning namelijk nooit gelukt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STERRE KONING (@sterrekoning)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?