Video: Songfestival-zangeres S10 heeft hele vreemde nachtelijke gewoonte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

S10 heeft elke nacht wat te vieren. Zodra de zon onder is, trekt ze een aparte oer-Hollandse lekkernij uit de kast. Maar voor wie dan precies?

S10, die eigenlijk gewoon Stien den Hollander heet, viert het leven elke dag. Dat vieren neemt ze wel erg letterlijk. Ze onthult namelijk met een opvallend filmpje op Instagram dat ze ’s nachts regelmatig beschuit met roze muisjes eet! Aangezien er elke seconde wel ergens een meisje geboren wordt, is het niet eens zo’n gek geheim ritueel. Of heeft S10 gewoon stiekem zelf iets te vieren?

Lees ook: Video: Zangeres S10 spreekt Songfestival-fans toe in absurd truitje

S10 heeft slecht idee vlak voor Songfestival

Vlak voor het Eurovisiesongfestival zwanger worden, dat zou een opvallende publiciteitsstunt zijn! Hoewel het haar vermoedelijk een flinke bak aan stemmen op zal leveren, lijkt het toch niet echt ’n goed idee. Voor wie écht meer achter het filmpje met roze muisjes zoekt: S10 is gewoon al weken haar superslanke zelf. Van een zwangerschap ontbreekt dus ieder spoor! Je kunt ook uitsluiten dat S10 aan de beschuit met muisjes zit vanwege een baby in haar directe omgeving. Het lijkt er gewoon op dat S10 één van die mensen is die het hele jaar rond muisjes in de voorraadkast heeft staan!

S10 breekt graag regels

Regels zijn niks voor S10, een zangeres die opvalt door onder meer haar unieke stemgeluid en songteksten. Dat muisjes alleen voor zwangerschappen zouden zijn – daar heeft de blondine dan uiteraard ook lak aan! S10 debuteerde op haar zestiende met het mini-album ‘Antipsychotica’, waarop ze onomwonden vertelt over heftigere delen van haar leven. Zoals haar depressies, psychoses en de stemmen in haar hoofd. S10 is altijd helemaal eerlijk. Vooral in haar muziek. En daar hoort regels breken bij. Voor haar nieuwe avontuur: het Eurovisiesongfestival in Italië moet ze natuurlijk wel ervoor zorgen dat haar optreden volgens de regels van de organisatie verlopen. Dus niet eten en zingen tegelijkertijd en op tijd zijn voor je optreden. Maar ook dat is S10 wel toevertrouwd. Muisjes eet ze namelijk enkel op een bepaald tijdstip.

Een beschuitje eten met S10

Een hongergevoel krijgt S10 pas in de avond namelijk. Dan grijpt ze naar allerlei snacks, maar wat een opvallende keuze is zijn dus de roze muisjes. Deze typische Nederlandse geboorte-snack vindt je helaas niet in Italië en dit zal of meegenomen moeten worden in de koffer. Zo kan ze ook daar in de avond tot rust komen met een heerlijk beschuitje. Zou ze ook muisjes eten in de nacht dat ze zegeviert op het Eurovisie Songfestival? Daar moeten we nog even op wachten! S10 treedt namens Nederland op als achtste zangeres op tijdens de eerste halve finale op 10 mei. Als ze daar hoog genoeg mee scoort, mag ze ‘De Diepte’ ook in de grote finale van zaterdag 14 mei ten gehore brengen. Tot die tijd moeten de muisjes echt nog even de kast in!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?

Puck Moonen doet benen wijd en sproeit alles onder in achtertuin (video!)

Puck Moonen gaat helemaal los in haar achtertuin. Ze wordt vastgelegd terwijl ze haar hele tuin onder sproeit!