Video: Zangeres S10 spreekt Songfestival-fans toe in absurd truitje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Stien den Hollander, oftewel S10, heeft een bijzondere boodschap voor alle fans van het Eurovisie Songfestival.

S10 is zich momenteel mentaal helemaal aan het voorbereiden voor het Eurovisie Songfestival. Het belooft weer een muzikaal feestje te worden. Nederland zet hoog in, met een veelbelovende zangeres en een gevoelig nummer. Daarmee wordt de trend van gevoelige en serieuze nummers, die de afgelopen jaren door Nederlandse artiesten als inzending werden gedaan, voortgezet. S10 heeft er in ieder geval heel veel zin in.

Lees ook: Video: Kritische S10 trapt saaie Suzan & Freek de grond in

S10 heeft zin in Eurovisie Songfestival en gekke truitjes

De bloedmooie, blonde zangeres stelt zich voor aan het grote, internationale publiek van het Eurovisie Songfestival. Zo leert Europa de persoon achter de prachtige nummers en strakke pakjes een beetje beter kennen. Dat doet Stien natuurlijk allemaal om meer zieltjes te winnen en mensen op haar te laten stemmen. Hopelijk werkt het voor S10, want het zou toch stiekem wel fijn zijn als Nederland weer het Songfestival weet te winnen. Ze stelt zich voor in een van de meest gekke truitjes die er bestaan. Wonderbaarlijk genoeg is Stien zelfs in al die gekleurde franjes en halve maantjes nog steeds een erg aantrekkelijke dame.

Met dit gevoelige nummer gaat S10 het Eurovisie Songfestival winnen

S10 gaat met het nummer ‘De Diepte’ meedoen namens Nederland op het Eurovisie Songfestival. Het is een gevoelig nummer en ook een klein beetje een afwijking van het gebruikelijke repertoire van de zangeres en rapper. Maar daarmee is het natuurlijk niet minder indrukwekkend. Met ‘De Diepte’ maakt Nederland weer kans op een hoge plek op de lijst.

Dit is niet de eerste foto van een gekke outfit van S10

Het truitje van S10 in haar video aankondiging is misschien vreemd, maar het is zeker niet de gekste outfit die de prachtige blondine ooit heeft gedragen. Denk bijvoorbeeld aan de strakke leren pakjes en maskers die ze tijdens haar optredens draagt. S10 is spannender dan je in eerste instantie zou verwachten.
Het kon erger, bijvoorbeeld de cowboyhoed van S10

Haar truitje is misschien een beetje gek, maar het had ook vele malen erger gekund. Zo heeft S10 wel eens gekkere outfits gedragen, zoals een overdreven grote cowboyhoed. Dan valt het vreemde truitje met het maantjes patroon nog wel mee. S10 moet trouwens wel oppassen dat ze niet ziek wordt. De grote hoed blokkeert flink de zon en ze draagt ook daaronder niet super veel kleding. De kans dat ze kou vat is dus aanwezig.
S10 staat op het punt internationaal door te breken

Elke band of artiest die optreedt bij het Eurovisie Songfestival beleeft de jaren daarna vaak internationaal succes. S10 staat dus op het punt om internationaal door te breken. Grote kans dus dat je over een paar jaar S10 terug ziet op grote podia en in uitverkochte zalen in het buitenland. Het zou een mooie stap zijn voor de carrière van de beeldschone blondine.

Voordat het Songfestival begint, geniet S10 nog even van de rust

Maar voordat het zover is, grijpt S10 elke kans aan om nog een klein beetje rust te pakken. Dat heeft ze ook wel verdiend. S10 moet haar stem goed laten rusten zodat ze helemaal klaar is voor wanneer het songfestival weer begint. Alleen dan maakt Nederland de meeste kans op de winst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!