Video: Sarah van Soelen laat alles met laser weghalen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sarah van Soelen deelt haar goede voornemens op Instagram. De influencer laat écht alles weghalen met een laser..

Het nieuwe jaar is begonnen, dus iedereen heeft weer een hele lijst met goede voornemens voor zichzelf opgesteld! Ook Sarah van Soelen deelt haar goede voornemen via Instagram. En zo te zien, is dat een behoorlijk pijnlijk voornemen. De influencer laat vrij veel weghalen met een laser, om 2023 goed in te luiden! Ze laat haar verleden nu écht achter zich..

Sarah van Soelen laat alles weghalen als goede voornemen

Sarah van Soelen lijkt haar goede voornemens goed op een rijtje te hebben. De influencer lijkt dan ook zeker niet te wachten tot ze deze taakjes kan uitvoeren, maar begint er gelijk aan! Één van deze voornemens; een tattoo laten weghalen. Dus besloot Sarah de laserpraktijk een bezoekje te brengen. Via Instagram deelt ze een video van hoe dit in z’n werk gaat. En zo te zien, is dit een vrij pijnlijk goed voornemen, want het laat wel een stel littekens achter. Zal de tekst die de blondine laat weghalen te maken hebben met haar voormalige relatie met André Hazes Jr? Ze lijkt kennelijk haar verleden achter zich te willen laten, en aan een verse start beginnen in 2023. Dat doet ze dus door middel van een paar littekens. Maar hé, liever dan een mislukte tattoo natuurlijk. Sarah van Soelen kan één goed voornemen van haar lijstje afstrepen!

Lees ook: Video: Sarah van Soelen uit extreme dankbaarheid voor wel héle massage

Zwetende Sarah van Soelen deelt hete foto vanaf strand

Sarah van Soelen deelde onlangs een wel héél opvallende en bloedhete foto via Instagram. Sarah is inmiddels uitgegroeid tot een heuse influencer, dus moet ze haar volgers wel dagelijks op de hoogte houden met de mooiste kiekjes. Gelukkig gaat haar dat zeer goed af, en de kiekjes stellen dan ook nauwelijks teleur. Dit keer zien we Sarah op het strand. De blondine bevindt zich hier in Dubai, en aan haar outfit en huid te zien, is het bloedheet daar. Ze draagt een zwart-wit zwempakje waarin ze haar troeven presenteert. Ze is al goed bruin geworden door de stralende zon, en dat maakt dit zweterige kiekje helemaal compleet. Deze ‘ocean girl’ moest er even tussenuit, en zocht de zon op in haar zwemkleding!

Sarah van Soelen verschijnt op straten in doorzichtige top

Sarah van Soelen staat er natuurlijk inmiddels wel bekend om dat ze niet bang is om zo nu en dan is voor de camera te verschijnen, dus dat doet ze dan ook lekker! Zo deelde ze onlangs een video vanuit Dubai, waarop te zien was hoe ze vrij doorzichtig gekleed over straat liep. Hiermee kwamen haar troeven uiterst goed naar voren en was de blondine helemaal klaar om te dineren. Sarah van Soelen bestrijdt de temperaturen van Dubai goed in deze luchtige outfit! Zo luchtig, dat je zelfs alles er doorheen ziet. Maar dat is de blondine inmiddels wel gewend..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...