Video: Sarah van Soelen uit extreme dankbaarheid voor wel héle massage

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ex van André Hazes Jr., Sarah van Soelen, krijgt een mega massage waar ze wel héél dankbaar voor blijkt te zijn…

Sarah van Soelen dankbaar voor aanraking

De prachtige Sarah van Soelen kennen we als de ex van André Hazes Junior. Nu het al een tijdje uit is tussen de twee, krijgt Sarah ook heel veel aandacht op haar sociale media. Ze moet voor al die aandacht natuurlijk wel erg actief blijven op haar sociale media. Dat doet ze dan ook zeker. Regelmatig verschijnen er foto’s op haar Instagram. Zowel op haar tijdlijn als in haar verhaal. Onlangs plaatste ze weer een aantal video’s in haar verhaal. Één van die filmpjes viel wel heel erg op. Sarah filmt zichzelf namelijk tijdens een flink massage. Daarvoor heeft Sarah haar shirtje uit moeten doen en ligt ze in enkel een topje van op een bank. Terwijl ze wordt gemasseerd, schudt haar linker troef stevig heen en weer. Wat een heerlijk aanzicht! De blondine is haar masseur ook ontzettend dankbaar. Dat blijkt uit de tekst die ze erbij schrijft: “Ben blij met jou in mijn leven! Ik houd van jou, jij bent de beste!” Daarbij tagt ze degene over wie ze het heeft. Dat is wel heel veel dankbaarheid voor iemand die je masseert…

Sarah van Soelen deelt volledig nieuwe look

De beeldschone Sarah van Soelen heeft altijd van die prachtige blonde haren! Tenminste… Dat was tot voorkort zo. Intussen heeft deze voormalige blondine een aantal foto’s en video’s gedeeld van haar compleet nieuwe look. Ze heeft haar haar laten verven en matcht nu helemaal met de herfst- en winterkleuren buiten. Vanaf nu gaat Sarah door het leven als prachtige brunette. Wat staat het haar prachtig! In een foto die ze onlangs plaatste op haar Instagram is haar bruine haar heel goed te zien. Ze zit op een bed met een strak pakje aan dat heel laag is uitgesneden. In het bijschrift deelt ze nóg iets nieuws over haar uiterlijk. Ze heeft namelijk weer iets aan haar gezicht laten doen. Ze vertelt namelijk dat ze haar gezicht maar aan één iemand toevertrouwd en dat is haar vriendin Samana. Daarbij promoot ze de kliniek en vertelt ze dat er tot en met 31 december nog 20% korting te halen valt bij Samana.

Sarah van Soelen pakt zichzelf in als cadeautje onder de boom

In een recente foto die Sarah op haar sociale media heeft geplaatst wordt wel duidelijk dat ze helemaal in de kerstsferen zit. Ze heeft een kiekje online gezet van zichzelf met een rendieren-haarband op. Als je naar de tweede slide gaat, zie je wat ze aan heeft getrokken. Het lijkt in eerste instantie een jurkje, maar op de tweede foto zie je dat het gewoon doorzichtig inpakpapier is. De blondine heeft zichzelf ingepakt en is onder de kerstboom gaan liggen. In het bijschrift zet ze dan ook: “Ik ga onder de boom liggen en mijn familie eraan herinneren dat ik een cadeautje ben.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!