Video: Sarah van Soelen uit extreme dankbaarheid voor wel héle intieme massage

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ex van André Hazes Jr., Sarah van Soelen, krijgt een mega intieme massage waar ze wel héél dankbaar voor blijkt te zijn…

Sarah van Soelen dankbaar voor intieme aanraking

De prachtige Sarah van Soelen kennen we als de ex van André Hazes Junior. Nu het al een tijdje uit is tussen de twee, krijgt Sarah ook heel veel aandacht op haar sociale media. Ze moet voor al die aandacht natuurlijk wel erg actief blijven op haar sociale media. Dat doet ze dan ook zeker. Regelmatig verschijnen er foto’s op haar Instagram. Zowel op haar tijdlijn als in haar verhaal. Onlangs plaatste ze weer een aantal video’s in haar verhaal. Één van die filmpjes viel wel heel erg op. Sarah filmt zichzelf namelijk tijdens een flink intieme massage. Daarvoor heeft Sarah haar shirtje uit moeten doen en ligt ze in enkel een topje van ondergoed op een bank. Terwijl ze wordt gemasseerd, schudt haar linker troef stevig heen en weer. Wat een heerlijk aanzicht! De blondine is haar masseur ook ontzettend dankbaar. Dat blijkt uit de tekst die ze erbij schrijft: “Ben blij met jou in mijn leven! Ik houd van jou, jij bent de beste!” Daarbij tagt ze degene over wie ze het heeft. Dat is wel heel veel dankbaarheid voor iemand die je masseert…

Sarah van Soelen deelt volledig nieuwe look

De beeldschone Sarah van Soelen heeft altijd van die prachtige blonde haren! Tenminste… Dat was tot voorkort zo. Intussen heeft deze voormalige blondine een aantal foto’s en video’s gedeeld van haar compleet nieuwe look. Ze heeft haar haar laten verven en matcht nu helemaal met de herfst- en winterkleuren buiten. Vanaf nu gaat Sarah door het leven als prachtige brunette. Wat staat het haar prachtig! In een foto die ze onlangs plaatste op haar Instagram is haar bruine haar heel goed te zien. Ze zit op een bed met een strak pakje aan dat heel laag is uitgesneden. In het bijschrift deelt ze nóg iets nieuws over haar uiterlijk. Ze heeft namelijk weer iets aan haar gezicht laten doen. Ze vertelt namelijk dat ze haar gezicht maar aan één iemand toevertrouwd en dat is haar vriendin Samana. Daarbij promoot ze de kliniek en vertelt ze dat er tot en met 31 december nog 20% korting te halen valt bij Samana.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Sarah van Soelen pakt zichzelf in als cadeautje onder de boom

In een recente foto die Sarah op haar sociale media heeft geplaatst wordt wel duidelijk dat ze helemaal in de kerstsferen zit. Ze heeft een kiekje online gezet van zichzelf met een rendieren-haarband op. Als je naar de tweede slide gaat, zie je wat ze aan heeft getrokken. Het lijkt in eerste instantie een jurkje, maar op de tweede foto zie je dat het gewoon doorzichtig inpakpapier is. De blondine heeft zichzelf ingepakt en is onder de kerstboom gaan liggen. In het bijschrift zet ze dan ook: “Ik ga onder de boom liggen en mijn familie eraan herinneren dat ik een cadeautje ben.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!