Video: Roxane Knetemann verklaart liefde aan Vandaag Inside-trio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann gaf live tijdens Vandaag Inside toe dat ze soms buiten de uitzending om hunkert naar de drie mannen…

Dat Roxane Knetemann graag te gast is bij Vandaag Inside, is inmiddels geen geheim meer. De blondine lijkt helemaal op d’r gemak te zijn bij de drie mannen. Wilfred, René en Johan zijn nou eenmaal gastvrije heren! Inmiddels is ze ook al eens aangeschoven bij Humberto, maar na haar ervaring daar verlangde ze meteen naar de warme en vertrouwde VI-studio…

Vandaag Inside-trio kritisch over Roxane Knetemann

Roxane Knetemann is regelmatig te gast bij Vandaag Inside. Hier praat ze lekker mee over van alles en nog wat, en kan ze lekker klooien met de heren van het programma. Onlangs was Roxane niet fysiek aanwezig, maar was ze wel één van de onderwerpen van gesprek. Wilfred, René en Johan waren namelijk niet te spreken over haar optreden bij de talkshow van Humberto Tan, genaamd Humberto. Het trio vond dat Roxane weinig aan het woord was, en dat Humberto geen goede vragen stelde aan de voormalig wielrenster. Ook het haar van de blondine werd uitvoerig besproken door de heren, die vonden dat het wel eens beter had gezeten.

Roxane Knetemann luistert stiekem mee bij VI

Terwijl ze hun ongezouten mening gaven over Humberto en Roxane, zat ze al die tijd stiekem mee te luisteren via een videoverbinding! Hierin sprak de voormalig wielrenster openlijk over haar optreden bij Humberto, en dat ze het zelf wel goed vond gaan. Wél gaf ze de heren gelijk over d’r haar, ze had naar eigen zeggen een ‘bad hair day’. Johan benoemde ook dat hij vond dat het haar van de blondine beter zat tijdens de videoverbinding, dan bij Humberto aan tafel. Ondanks deze kritische feedback van de heren, had Roxane toch nog iets opvallends te zeggen tegen René, Wilfred en Johan…

Lees ook: Foto: Roxane Knetemann laat plusplunten zien in doorschijnend truitje

Roxane Knetemann onthult gevoelens voor VI-trio

Tijdens deze videoverbinding had Roxane Knetemann nog wel het één en ander te zeggen over het programma van de heren, Vandaag Inside. Roxane; “Wilfred, jij weet dat, ik aard heel erg goed bij jullie, en ja, Humberto is wat genuanceerder, dus ja, dan kom ik daar wat minder tot mijn recht“. Hier wilt de blondine dus eigenlijk duidelijk maken dat ze zich ontzettend op d’r gemak voelt bij de heren van VI, en dat ze goed ‘aard’ bij hen. Deze ‘liefdesverklaring’ mogen de heren in hun zak steken! Gaan we Roxane hierom dan ook binnenkort weer zien in een uitzending van Vandaag Inside? Eén ding is in ieder geval duidelijk, Roxane voelt zich goed op d’r gemak bij Vandaag Inside. Er zullen niet heel veel bekende vrouwen in Nederland die hetzelfde durven te zeggen!

Lees ook: Foto: Zwetende Roxane Knetemann deelt kiekje van lekker loopje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!