Foto: Zwetende Roxane Knetemann deelt kiekje van lekker loopje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann is helemaal alleen in de natuur. Da’s een perfect momentje om een fijne foto te delen!

De voormalig wielrenster is nog steeds sportief bezig. Met een prachtlichaam zoals Roxane zie je dat ook zeker.  Samen met haar hond heeft ze een hardloopsessie gehouden. Op de vroege ochtend is dat dan ook heerlijk.

Oud-wielrenster Roxane Knetemann blijft in vorm

Dat Roxane is gestopt met wielrennen houdt haar niet tegen om te stoppen met sporten. Op de vroege ochtend is ze vol goede moed op pad gegaan. Samen met haar hond is ze namelijk een blokje om geweest. Ze laat weten dat ze zulke rondjes zo heerlijk vindt. Ze deelt dan ook met haar volgers hoe lang ze over zo’n rondje doet en welk tempo ze aanhoudt. Ze ziet er enorm eenzaam uit, maar ze geeft toch aan dat dit soort ‘loopjes’ echt haar favoriet zijn!

Roxane Knetemann volgt het wielrennen nog steeds op de voet

Door al het reizen tijdens haar carrière kreeg Roxane te maken met veel verschillende tijdzones. Nu zijn de WK tijdrijden voor het wielrennen midden in de nacht. Dit vindt ze dan ook heerlijk om te zien. Roxane Knetemann is nog zo’n fan van wielrennen dat ze er zelfs voor wakker blijft. Ze moedigt haar volgers dan ook aan om de wekker te zetten midden in de nacht. Wie er een leuk feestje heeft en thuiskomt kan ook lekker de tv aanzetten. Roxane Knetemann doet nog steeds haar best om het wielrennen in het zonnetje te zetten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Roxane Knetemann (@roxykneet)

Roxane Knetemann doet commentaar voor NOS

Voor het WK tijdrijden doet Roxane Knetemann het commentaar bij NOS. Na haar sport carrière begint ze een nieuwe carrière. Ze gaat namelijk als presentatrice werken bij het NOS. De kijkers zijn dan ook enorm blij met de knappe presentatrice. Ze laten weten dat, mede dankzij Roxane ze wakker konden blijven. De knappe blondine haar oproep heeft dus gewerkt. Haar volgers hebben daadwerkelijk de wekker gezet om het WK tijdrijden te gaan volgen. Roxane Knetemann heeft haar volgers in ruil geweldig commentaar gegeven. “Wat was het een nacht” laat Roxane Knetemann via haar sociale media weten.

Roxane Knetemann heeft last van droge lippen

Een kijker is wat opgevallen bij de knappe blondine. Ze heeft namelijk vaak last van droge lippen. Tijdens de uitzendingen bij Vandaag Inside en NOS zit de blondine alleen maar over haar lippen te likken. De volger weet niet of dat komt doordat ze droge lippen heeft of het gewoon een tik is. Roxane Knetemann lijkt in ieder geval op een koe wanneer ze dit doet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...