Foto: Roxane Knetemann laat plusplunten zien in doorschijnend truitje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Roxane Knetemann laat haar pluspunten zien in een van haar beste truitjes tot nu toe. Deze foto moet je gezien hebben!

Roxane Knetemann, de oud wielrenster die zich inmiddels bezig houdt met het verslag doen van sport, heeft een nieuwe foto geplaatst. Maar het is niet zomaar een nieuwe foto. we durven wel te stellen dat dit het beste truitje is dat Roxane ooit aan heeft gehad. Het strakke kledingstuk maakt in ieder geval een hoop los bij de mensen thuis. En dat is ook niet zo heel gek. Het ziet er namelijk zeer bijzonder uit. Roxane heeft haar best gedaan om zo verleidelijk mogelijk over te komen. En dat is wel gelukt aan de foto te zien. De prachtige blondine deelt haar pluspunten met de wereld.

Lees ook: Video: Roxane Knetemann wordt ongemakkelijk van romantische vraag Wilfred Genee

Het doorschijnende truitje van Roxane Knetemann

Het truitje is zeker een van de beste kledingstukken die Roxane ooit heeft aangehad. Natuurlijk is het een klein beetje hypnotiserend door het patroon dat er op staat, maar Roxane laat haar lichaam goed uitkomen in dit geweldige kledingstuk. De oud wielrenster heeft er zelden zo verleidelijk bij gelopen. Zelfs in haar strakke wielrennerspakjes was ze nog niet zo verleidelijk als nu. Roxane valt bij veel mannen dan ook erg in de smaak. En dat is niet zo gek, want de knappe blondine ziet er geweldig uit, kleedt zichzelf uitdagend en heeft een bijzonder leuk karakter. Er is dus erg veel om van te houden bij Roxane.

Roxane en haar verbaasde blik

Roxane kijkt op de foto wel heel erg verbaasd, alsof ze niet wist dat deze genomen ging worden. Of is het wel verbazing? Ergens kan het natuurlijk ook extreem enthousiast zijn, of een beetje bang. Of staat Roxane gewoon strak van de adrenaline? Het ontcijferen van haar blik op deze foto is bijna een dagtaak. Het is misschien dan ook maar beter om op andere dingen te focussen, zoals haar hypnotiserende truitje. Die spreekt namelijk voor zich. In tegenstelling tot de blik van Roxane, die nog het meest doet denken aan een hert dat in de koplampen van een auto staart.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxane Knetemann (@roxykneet)

Roxane Knetemann in strak roze topje

Natuurlijk zijn er behalve haar strakke truitje nog wel meer outfits waar Roxane er geweldig in uit ziet. Neem nu bijvoorbeeld haar strakke, roze topje. Die doet Roxane maar al te graag aan, wnat je kan hem op meerdere foto’s op haar Instagram voorbij zien komen. Het verleidelijke topje zorgt ervoor dat Roxane haar lichaam erg mooi uit de verf komt. Zo kan de oud wielrenster zeker wel over straat. In haar verleidelijke kleding ziet de knappe blondine er nog net even een beetje extra aantrekkelijk uit. Het is net dat zetje in de rug. Natuurlijk heeft Roxane dat allemaal niet nodig, maar een klein beetje extra hulp is natuurlijk nooit verkeerd. En dus stopt ze de verleidelijke kleding nog maar niet terug in de kast.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...