Video: Romy Monteiro verliest bijna haar badkleding tijdens duikelpartij op balkon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres en actrice Romy Monteiro heeft weer een heerlijke video met haar volgers gedeeld. En die is om van te smullen. 

Romy Monteiro raakt bijna alles kwijt in spannend filmpje

Knappe Romy Monteiro heeft weer een heerlijk filmpje gedeeld van haar vakantie. Ze was lekker aan het ontspannen op het balkon, van de zon aan het genieten, toen er wat gebeurde. Romy droeg natuurlijk haar badkleding, want het warme weer wilde ze niet trotseren zonder. En toen blies de wind haar hoedje zo van het balkon af. Dat was natuurlijk niet helemaal de bedoeling. Romy ging er snel achteraan en klom over haar balkon heen. Natuurlijk ging dit niet meteen makkelijk. De kiezels achter haar balkon waren erg heet vanwege de zon. Romy moest dus opschieten. Uiteindelijk wist Romy haar kledingstuk terug te vinden en liep het goed af. En het leverde natuurlijk een leuk filmpje op. Uiteindelijk kwam het zo dus allemaal goed.

Lees ook: Foto: Romy Monteiro schijnt dwars door haar spierwitte jurkje heen

Romy Monteiro laat spannend pakje even van dichterbij zien

De aantrekkelijke actrice en zangeres laat eventjes haar spannende kleding van de dag van dichterbij zien. En dat ziet er toch een partij mooi uit. De aantrekkelijke dame weet met haar outfit al haar fans helemaal te betoveren. Dat is ook logisch met zo’n prachtig lichaam. In haar nieuwste pakje komt haar lichaam er wel heel mooi uit. Romy haar knappe vormen zien er weer geweldig uit. Van haar ontzettend strakke buik tot haar heerlijke vrouwelijke vormen, alles aan het plaatje van Romy lijkt gewoon te kloppen. Een beetje jammer dat ze met haar zonnebril haar prachtige ogen verbergt, maar het is dan ook erg zonnig op Romy haar vakantie bestemming.

Lees ook: Video: Romy Monteiro kan haar troeven nauwelijks in bedwang houden met los bovenstukje

Romy Monteiro maakt zich op voor spannend avondje uit

Het houdt simpelweg niet op met de spannende outfits van Romy Monteiro. De knappe brunette heeft een flink aantal spannende pakjes en ze heeft als doel tijdens haar vakantie om ze allemaal te dragen. Dat is absoluut een goed idee. Met haar spannende pakjes weet Romy Monteiro namelijk haar volgers een stukje blijer te maken en te verleiden. En dat maakt iedereens dag een stukje mooier.

Het roze pakje van Romy Monteiro laat veel van haar knappe lijf zien

In haar roze pakje kan je een hoop zien van het aantrekkelijke lichaam van zangeres Romy Monteiro. De aantrekkelijke brunette met de mooie krullen werkt graag aan haar lichaam en dat zie je in deze post maar al te goed. Haar lichaam heeft er namelijk nog nooit zo verleidelijk uit gezien. Romy laat met dit jurkje precies genoeg zien van haar lijf om haar volgers te laten verlangen naar meer. Haar vrouwelijke vormen komen ook nog eens prima uit in het verleidelijke stukje stof, dus dat is mooi meegenomen. Romy Monteiro weet met haar video in ieder geval weer een ontzettend goede indruk te geven. Haar volgers zullen nog wel even smullen van het heerlijke plaatje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.