Video: Romy Monteiro kan haar troeven nauwelijks in bedwang houden met los bovenstukje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro heeft weer een heerlijke video gemaakt voor haar volgers. En op die video kan ze zichzelf nauwelijks in bedwang houden. 

De knappe vormen van Romy Monteiro zijn niet te stoppen

Natuurlijk weet Romy Monteiro haar volgers flink te betoveren met haar ongelooflijk mooie troeven. Dat is ook niet zo gek, want het van Romy Monteiro ziet er natuurlijk ook gewoon bijzonder verleidelijk uit. Met haar geweldig gevuld topje weetRomy de gemoederen flink bezig te houden. De knappe zangeres en actrice hoeft maar één filmpje te plaatsen online en het hele internet wordt helemaal gek. Kijk maar even mee en zie voor jezelf hoe goed Romy Monteiro er op deze filmpjes uitziet.

Lees ook: Foto: Romy Monteiro schijnt dwars door haar spierwitte jurkje heen

De aangename troeven van Romy Monteiro

Romy Monteiro doet momenteel waar vele van ons alleen maar van aan het dagdromen zijn. Ze ligt namelijk heerlijk te zonnen op een warme bestemming. En dat is natuurlijk zeer fijn voor de knappe dame. Maar wat nog veel fijner is, dat is het feit dat Romy haar bestemming gewoon deelt met haar volgers. Die mogen namelijk meegenieten van een fijne video die Romy online heeft gezet. En op deze video kan je zien hoe Romy sierlijk heen en weer beweegt vanuit haar ligstoel. Wat er dan gebeurt is dat haar aantrekkelijk vormen meebewegen. En dat is een uitzicht waar je normaal alleen maar van kan dromen.

Het topje van Romy Monteiro heeft veel moeite met haar grote voorkant

Romy Monteiro heeft een ongelooflijk knap . Ze heeft daarbij twee ontzettend opvallende features die normaal al flink de aandacht opeisen. Maar wanneer Romy Monteiro ook nog eens een topje aan doet, waar ze bijna uitvallen, dan gaat je aandacht natuurlijk al heel erg snel naar de verleidelijkste delen van haar . En dat vindt Romy Monteiro helemaal niet erg. De knappe dame is namelijk erg blij als ze weer een beetje verleidelijk kan doen op beeld. Met haar prachtige vormen weet ze haar volgers helemaal voor zich te winnen. Die zouden zo op hun knieën gaan voor de aantrekkelijke brunette.

Hete temperaturen, betekent weinig kleding voor Romy Monteiro

De charmante brunette heeft het stiekem niet zo op de warmte. Dat merk je ook wel als je al haar mooie foto’s op vakantie gaat bekijken. Want hoe warmer het wordt, des te minder kleding Romy Monteiro aantrekt. Het is net alsof Romy het helemaal niet fijn vindt om in de warmte rond te lopen. Maar misschien zit ht ook wel anders. Misschien vindt Romy Monteiro het wel gewoon fijn om zo min mogelijk kleren te dragen. Dat kan natuurlijk ook! Hoe de vork ook in de steel zit, Romy weet met haar dunne en kleine pakjes het de mensen thuis in ieder geval erg warm te maken. En dat terwijl ze er zelf flink door afkoelt. Dat is natuurlijk wel een klein beetje tegenstrijdig. Maar voor alsnog heeft niemand daar over geklaagd. En dat is niet zo gek, met al die zomerse plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!