Video: Romy Monteiro kan haar troeven nauwelijks in bedwang houden met los bovenstukje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro heeft weer een heerlijke video gemaakt voor haar volgers. En op die video kan ze zichzelf nauwelijks in bedwang houden. 

De knappe vormen van Romy Monteiro zijn niet te stoppen

Natuurlijk weet Romy Monteiro haar volgers flink te betoveren met haar ongelooflijk mooie troeven. Dat is ook niet zo gek, want het lichaam van Romy Monteiro ziet er natuurlijk ook gewoon bijzonder verleidelijk uit. Met haar geweldig gevuld topje weetRomy de gemoederen flink bezig te houden. De knappe zangeres en actrice hoeft maar één filmpje te plaatsen online en het hele internet wordt helemaal gek. Kijk maar even mee en zie voor jezelf hoe goed Romy Monteiro er op deze filmpjes uitziet.

Lees ook: Foto: Romy Monteiro schijnt dwars door haar spierwitte jurkje heen

De aangename troeven van Romy Monteiro

Romy Monteiro doet momenteel waar vele van ons alleen maar van aan het dagdromen zijn. Ze ligt namelijk heerlijk te zonnen op een warme bestemming. En dat is natuurlijk zeer fijn voor de knappe dame. Maar wat nog veel fijner is, dat is het feit dat Romy haar bestemming gewoon deelt met haar volgers. Die mogen namelijk meegenieten van een fijne video die Romy online heeft gezet. En op deze video kan je zien hoe Romy sierlijk heen en weer beweegt vanuit haar ligstoel. Wat er dan gebeurt is dat haar aantrekkelijk vormen meebewegen. En dat is een uitzicht waar je normaal alleen maar van kan dromen.

Het topje van Romy Monteiro heeft veel moeite met haar grote voorkant

Romy Monteiro heeft een ongelooflijk knap lichaam. Ze heeft daarbij twee ontzettend opvallende features die normaal al flink de aandacht opeisen. Maar wanneer Romy Monteiro ook nog eens een topje aan doet, waar ze bijna uitvallen, dan gaat je aandacht natuurlijk al heel erg snel naar de verleidelijkste delen van haar lichaam. En dat vindt Romy Monteiro helemaal niet erg. De knappe dame is namelijk erg blij als ze weer een beetje verleidelijk kan doen op beeld. Met haar prachtige vormen weet ze haar volgers helemaal voor zich te winnen. Die zouden zo op hun knieën gaan voor de aantrekkelijke brunette.

Hete temperaturen, betekent weinig kleding voor Romy Monteiro

De charmante brunette heeft het stiekem niet zo op de warmte. Dat merk je ook wel als je al haar mooie foto’s op vakantie gaat bekijken. Want hoe warmer het wordt, des te minder kleding Romy Monteiro aantrekt. Het is net alsof Romy het helemaal niet fijn vindt om in de warmte rond te lopen. Maar misschien zit ht ook wel anders. Misschien vindt Romy Monteiro het wel gewoon fijn om zo min mogelijk kleren te dragen. Dat kan natuurlijk ook! Hoe de vork ook in de steel zit, Romy weet met haar dunne en kleine pakjes het de mensen thuis in ieder geval erg warm te maken. En dat terwijl ze er zelf flink door afkoelt. Dat is natuurlijk wel een klein beetje tegenstrijdig. Maar voor alsnog heeft niemand daar over geklaagd. En dat is niet zo gek, met al die zomerse plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?