Video: Rico Verhoeven doet zijn trainer een koffer vol goud cadeau

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven hecht veel waarde aan zijn team. Deze keer geeft hij zijn trainer wel een heel bijzonder cadeau…

Rico Verhoeven geeft trainer Peter Fury Gouden cadeau

In de wereld van het boksen zijn speciale momenten schaars, en het is van cruciaal belang om de mensen om je heen dan te laten weten hoeveel je hen waardeert. Dat doet Rico Verhoeven dus ook op een recente video. Deze keer is het de beurt aan zijn trainer Peter Fury. Hij geeft aan hoeveel waardering hij voor zijn werk heeft en wat hij voor Rico betekent. Fury is voor Rico een coach, mentor en vader figuur. Voor dit moment heeft Rico dan ook iets heel speciaals meegenomen. Hij wil een Gouden belt aan Peter Fury overhandigen om zijn waardering en liefde uit te spreken. Aan de reactie van Peter te zien is hij heel blij met het cadeau en waardeert hij het heel erg. De video zie je hier!

Lees ook: Zo ziet Rico Verhoeven eruit na 3,5 dag zonder eten

De bijzondere band tussen Rico Verhoeven en Peter Fury

Rico Werkt ondertussen al zo’n dertien jaar samen met Peter Fury en is nog altijd dankbaar dat hij hem met open armen ontvangen heeft. In deze dertien jaar heeft Rico heel veel van hem geleerd. Zo heeft hij hem niet alleen leren boksen, maar heeft hij ook meerdere levenslessen meegekregen van Peter. Rico beschreef Fury als een mentor en vaderfiguur die hem met open armen in zijn familie verwelkomde. Rico bedankte zijn coach op zijn eigen manier: “dank je, ik ben dankbaar en ik hou van je.”

Lees ook: Video: Rico Verhoeven is niet zo stoer meer tijdens ijsbad

Meer van Rico Verhoeven zie je op instagram

Heb je nog geen genoeg gekregen van Rico Verhoeven? Dan hebben we goed nieuws! Op zijn instagram kun je nog veel meer mooie en leuke beelden van Rico vinden. Hier kun je de instagram van Rico Verhoeven checken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!