Zo ziet Rico Verhoeven eruit na 3,5 dag zonder eten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven behandelt zijn lijf als een perfect werkende machine. Om nóg sterker te worden besloot hij dagenlang niet te eten. Hoewel dat levensgevaarlijk lijkt, is Rico enorm blij met de resultaten….

Wereldberoemde kickbokser Rico Verhoeven zet dagelijks alles op alles om de beste in zijn sport te zijn. En met geweldige resultaten! De Brabander is namelijk al bijna tien jaar onafgebroken wereldkampioen zwaargewicht. Logisch ook dat hij alles uitprobeert om het maximale uit zichzelf te halen, toch? En kennelijk hoort daar nu ook 86 uur niet eten bij.

Rico Verhoeven overwint extreme 86-uur watervast

Topsporter Rico Verhoeven deed onlangs een shockerende onthulling op zijn Instagram. We mogen dan wel wat gewend zijn van de kickbokser, deze keer ging hij wel heel ver. Zo vertelde Rico dat hij er een periode van vasten erop heeft zitten. En hij gaat er meteen vol voor en test zijn discipline met ruim 86 uur niet eten. Tijdens de 3,5 dag dronk de topsporter alleen maar water en bouillon. “Ik had nooit gedacht dat ik 3,5 dag zonder eten kon”, vertelt Rico. “Ik wilde mezelf uitdagen om te zien of ik nog steeds de discipline heb om mezelf te pushen.” Nou, met 86 uur zonder eten is dat helemaal goed gekomen. Wij zijn diep onder de indruk van de kickbokser. En al helemaal omdat hij er helemaal topfit bijloopt in het filmpje! Ondanks dat het 7 uur ‘s ochtends is én hij drie dagen geen eten heeft gehad!

Rico Verhoeven laat extreme resultaten zien na 86 uur zonder eten

Al loont al dit harde werk wel, volgens Rico Verhoeven. Zo zou hij zowel mentaal als fysiek veel meer over zichzelf geleerd hebben. De wereldkampioen kickboksen wilde zichzelf bewijzen dat hij “een betere versie” van zichzelf kan zijn. “Zowel fysiek als mentaal”, legt hij uit. Nou, die grenzen heeft hij zeker verlegd. Want zó afgetraind hebben we Rico nog niet eerder gezien. In de before-and-after foto’s laat hij zien hoe hij er voor en na zijn watervasten uitziet. En daar zie je toch echt flink resultaat. “Super shredded!”, noemt Rico het zelf op Instagram. Nou, dat zijn wij helemaal met hem eens. Mentaal mag hij dan de extremen opgezocht hebben, fysiek is het ook echt een hoogtepunt van de topsporter. Dat “next level” heeft hij moeiteloos bereikt!

Raadt Rico Verhoeven een 86-uur watervast aan?

Rico Verhoeven lijkt dan ook groot fan te zijn van de watervast. Zeker ook omdat UFC president Dana White de uitdaging aan heeft geraden. Daar zouden namelijk behoorlijke ‘health benefits’ aanzitten, vertelt de bedrijfsman. Toch is Rico heel duidelijk over hoe zwaar het allemaal was. Het is dan ook een grotere mentale uitdaging dan je denkt, lijkt hij te vertellen. Het was namelijk vooral de gedachte aan 3,5 dag niets eten waar Rico het moeilijk mee had. En je moet ook goed op je drinken en mineralen passen, vertelt de kickbokser. Het vereist dan ook flink wat voorbereiding! Of Rico het nou voor de zogenaamde ‘gezondsheidsvoordelen’ heeft gedaan of niet, het lijkt hem zeker wat gebracht te hebben. Niet alleen lijkt de topsporter fitter dan ooit, ook mentaal heeft hij bewezen zeker nog de discipline te hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.