Video: Rico Verhoeven is niet zo stoer meer tijdens ijsbad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Rico Verhoeven begint zijn dagen op een bijzondere manier en laat dat even zien aan al zijn fans met een leuke video.

De stoere kickbokser Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld met zijn fans en dat is toch best wel een bijzondere. In de video deelt Rico wat hij tegenwoordig doet om zijn dag te starten. Hij gaat namelijk in een ijskoud bad zitten. En dat schijnt, volgens Rico, echt wel te helpen met zijn gezondheid en mentale gesteldheid op de dag. De sporter is inmiddels helemaal fan van het ijsbad, al lijkt hij er nog wel wat moeite mee te hebben van tijd tot tijd. Kijk maar mee op deze video!

Lees ook: Zo ziet Rico Verhoeven eruit na 3,5 dag zonder eten

Is Rico Verhoeven nu echt gezonder bezig met zijn ijsbad?

Of het echt heel veel gezonder is om elke ochtend een ijsbad te nemen is niet heel erg onderbouwd. Natuurlijk zijn er mensen die roepen dat er voordelen aan zitten en er zijn mensen die roepen dat er nadelen aan zitten. Maar het echte wetenschappelijke onderzoek blijft uit. Rico gelooft er in ieder geval in. Hij stelt dat hij zijn dagen fitter en fijner begint. Maar Rico zegt er wel bij dat het waarschijnlijk een mentaal ding is. Of het dus echt klopt dat je beter af bent met een ijsbad valt te bezien. Maar het ziet er in ieder geval wel heel mannelijk uit om te doen. En dat is natuurlijk ook wel wat waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.