Video: Pien Hersman deelt lekkerste hoogtepunt van het jaar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Pien Hersman was natuurlijk de opkomende schaatsster van 2023. En nu deelt ze video vol met haar persoonlijke hoogtepunten.

Pien Hersman, het veelbelovende schaatstalent uit Lisse, heeft het afgelopen jaar niet alleen indruk gemaakt op het ijs, maar ook daarbuiten. Met haar recent gedeelde video, waarin ze haar hoogtepunten van 2023 deelt, krijgen we een kijkje in het leven van deze opkomende ster. Van lachende camera-momenten tot strakke schaatspakjes, Pien laat niet alleen haar schaatstalent zien, maar ook haar veelzijdigheid en stijl.

De schaatssuccessen van schaatsster Pien Hersman

Pien Hersman’s toewijding aan het langebaanschaatsen wordt duidelijk weerspiegeld in haar training met niemand minder dan Bart Swings en Marten Liiv bij Team IKO. Deze getalenteerde atlete heeft al indrukwekkende prestaties op haar naam staan. Met de overwinning op de Nederlandse kampioenschappen schaatsen pure sprint in 2019 en recentelijk het behalen van de wereldtitel in de junioren competitie, is Pien op weg naar een veelbelovende carrière. De schaatsster weet heel erg goed hoe ze in het oog moet springen. En ook 2023 stond weer vol hoogtepunten, zoals je in de video kan zien.

Hoe begon Pien Hersman haar loopbaan op het ijs?

Haar schaats loopbaan begon op jonge leeftijd bij de Warmondse IJs- en Skeelerclub, waar ze niet alleen het ijs domineerde, maar ook haar vaardigheden op de skeelers ontwikkelde. Met een recent driejarig contract bij Team IKO heeft Pien haar plek als een opkomende ster in de schaatswereld stevig ingenomen. Pien Hersman draagt schaatsen in haar genen, afkomstig uit een bekende schaatsfamilie. Haar vader, ex-olympiër Martin Hersman, stond bekend als een specialist op de 1500 meter en deed het ook goed op de 1000 meter. De moeder van Pien, Colette Zee, was zichtbaar op meerdere schaatskampioenschappen in Nederland. Met dergelijke schaatserfenis lijkt het bijna onvermijdelijk dat Pien haar weg zou vinden naar de top van de schaatssport.

Succes voor Pien Hersman op en naast het ijs

Binnen het schaatsteam van IKO onderscheidt Pien zich door zich vooral te richten op de 500 meter. Haar dagelijkse training met de sprintmannen van Team IKO biedt haar de kans om haar vaardigheden verder te verbeteren en zichzelf als een sprintvrouw te vestigen. Het lijkt erop dat de sprintmannen deze toevoeging aan hun team allesbehalve vervelend vinden. Maar Pien Hersman schittert niet alleen op het ijs. Met meer dan 804 duizend volgers op Instagram heeft ze een aanzienlijke sociale media-aanhang opgebouwd. Haar online aanwezigheid benadrukt niet alleen haar sportieve prestaties, maar ook haar stijl en persoonlijkheid.

De video van Pien laat veel moois zien van de schaatsster

De recent gedeelde video van Pien, waarin ze haar hoogtepunten van het jaar deelt, geeft een inzicht in haar leven. Lachend in de camera, stralend in verschillende outfits en schaatspakjes, toont Pien dat ze niet alleen een schaatstalent is, maar ook een veelzijdige en charismatische persoonlijkheid heeft. Met haar video laat ze de schaatswereld en haar fans helemaal in verbazing achter. Niemand kan meer om de jonge schaatsster en haar indrukwekkende prestaties heen. Pien heeft zichzelf het afgelopen jaar wel enorm onmisbaar gemaakt voor de sportwereld.

Meer zien van Pien Hersman, kijk op Instagram

Op Instagram timmert de 19-jarige flink aan de weg, en met meer dan 804 duizend volgers wordt ze een invloedrijk figuur in de schaatswereld en daarbuiten. Op haar Instagram account zie je de mooiste foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.