Video: Nikkie Plessen trekt haar goedgevulde topje naar beneden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen heeft een nieuwe video gemaakt en daar op ziet haar lichaam er natuurlijk ontzettend goed uit.

Met dit topje verrast Nikkie Plessen al haar volgers

De aantrekkelijke influencer en mode-koningin Nikkie Plessen heeft een nieuw en spannend filmpje gemaakt. En die moet ze natuurlijk wel eventjes showen op social media. In het filmpje deelt Nikkie een nieuw topje uit eigen collectie. Natuurlijk is het topje mooi, maar dat is niet meteen het eerste wat opvalt aan de toffe video. Wat je natuurlijk meteen ziet is hoe goed gevuld het prachtige topje van Nikkie Plessen is. De knappe blondine heeft een erg strak topje gekozen voor het filmpje en dat zie je wel. Het zorgt ervoor dat het net lijkt alsof Nikkie een hoop in huis heeft aan de voorkant van haar lichaam. Dat heeft ze ook wel, maar het topje benadrukt dat nog eens extra.

Lees ook: Video: Volgesmeerde Nikkie Plessen imponeert in strak spijkerrokje en laarzen

Nikkie Plessen trekt een beetje aan het strakke topje

De knappe blondine heeft een stretch topje aan en de beste manier om dat kenbaar te maken is om het maar gewoon te laten zien. Dus doet Nikkie wat je zou verwachten. Ze trekt een beetje aan de strakke stof om echt aan te geven dat het om een stretch stofje gaat. En dat zorgt er natuurlijk voor dat je nog veel meer van de contouren van Nikkie haar lichaam ziet. De aantrekkelijke inflluencer weet in haar strakke outfit haar volgers wel heel erg blij te maken. En dat is toch wel bijzonder.

Nikkie laat stoer jasje openvallen

De knappe blondine promoot graag haar kleding. Dat is ook wel logisch, want als Nikkie het zelf doet, bespaart ze weer een hoop op marketing. En dus maakt Nikkie praktisch aan de lopende band het ene na het andere mooie filmpje of de ene na de andere knappe foto. En die zijn altijd wel erg fijn om te mogen zien. Ook nu is het weer raak. Nikkie heeft een filmpje gemaakt van haar nieuwste jas. En het is een beetje een stoer jasje. Maar ze heeft hem wel open hangen. En daardoor kan je gewoon naar binnen kijken bij de aantrekkelijke blondine. Die laat zomaar alles zien. Dat maakt het filmpje van Nikkie wel heel erg spannend. Niet dat haar fans het heel erg vinden, die smullen wel van een heet filmpje.

Nikkie Plessen weet altijd weer te verbazen

De aantrekkelijke blondine weet altijd weer haar volgers te verbazen met een mooie foto of een interessante video. Je zou denken dat Nikkie na een tijdje ook van ellende niet meer weet at ze moet posten, maar daar lijkt het in ieder geval nog niet op. De knappe influencer zit zo te zien nog vol ideeën. Als het zo door gaat, dan heeft Nikkie nog jaren plezier klaar staan voor haar volgers. Die vinden dat natuurlijk helemaal niet erg en juichen het zelfs toe. Van de foto’s en video’s van Nikkie Plessen worden zij namelijk helemaal blij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?