Video: Volgesmeerde Nikkie Plessen imponeert in strak spijkerrokje en laarzen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen schittert letterlijk en figuurlijk in een piepklein spijkerbroekje dat echt als gegoten zit! 

Je kan er onderhand niet meer omheen: Nikkie Plessen haar social media is een schatkamer aan heerlijke shots. De beeldschone blondine is niets voor niets een fashion-koningin! En daar komen natuurlijk ook gedurfde outfits bij kijken. Nikkie neemt haar volgers mee achter de schermen en toont tot in diepe detail hoe ze zichzelf klaarmaakt voor dit loeistrakke broekje.

Nikkie Plessen doet hoofden draaien in bijna onzichtbaar broekje

Als influencer moet Nikkie Plessen er natuurlijk altijd uitzien om door een ringetje te halen. En met onze wisselvallige zomerdagen is dat een hele uitdaging! Deze bloedhete blondine lijkt de balans in ieder geval gevonden te hebben. Zo imponeerde ze recent volgers met een wel héél uitdagende outfit! Nikkie had ervoor gekozen om een lekker wilde trui aan te trekken. Met de agressieve printjes en hobbezakkige vorm zal dat fashion liefhebbers al twee keer hebben doen kijken, maar niet ons! Wij kunnen onze aandacht namelijk niet van het werkelijk minuscule broekje afhalen! De enige reden dat je weet dat ze überhaupt iets aan heeft is een héél klein streepje stof waar je ogen meteen naar toe vliegen.

Nikkie plaatst strategisch balkje op spannende foto

Nikkie pronkt namelijk met haar strakke billen en heerlijke benen in loeistrakke spijkerstof. Het piepkleine onderkantje kan de broekzakken geeneens binnen houden, laat staan haar spectaculaire rondingen! Nikkie heeft er dan ook strategisch voor gekozen een zwart stukje tekst bij de foto te plaatsen. Daarmee voorkomt ze nog nét dat je echt alles kan zien! Al lijkt ze wel al je aandacht hebben willen trekken in het pikante pakje, hoor. Ook de leren laarzen erbij houden het namelijk niet echt subtiel. Al hoor je ons echt niet klagen! Het heerlijke pakje zet Nikkie’s afgetrainde benen spectaculair in het zonnetje. En daar krijgen we natuurlijk echt nooit genoeg van!

Nikkie Plessen smeert zichzelf in met gouden glitter

En net als je denkt dat de pittige outfit wel genoeg voor Nikkie Plessen zal zijn, deelt ze dit! Gelukkig voor ons heeft Nikkie helemaal geen geheimen voor haar volgers, en haar tips voor sprankelende benen deelt ze dus ook zo. Als je nog twijfelde dat Nikkie graag alle ogen op haar heeft… Nou weet je het zeker! Zo toont ze eerst trots het glitterende potje van haar beauty-merk, compleet met waslijst waar je het allemaal kan verkopen. En om nog nét dat tikje mee te geven laat ze dan op haar eigen strakke benen zien wat het doet! En wauw, je kan je ogen er echt niet vanaf houden. Nikkie trekt natuurlijk altijd al moeiteloos de aandacht, maar met letterlijk gouden benen? Wij beginnen er spontaan van te watertanden.

Nikkie Plessen toont haar onbedekte schoonheid in onthullend make-up filmpje

Niet dat Nikkie Plessen glitters nodig heeft om een overweldigend mooie vrouw te zijn, natuurlijk. En dat bewijst ze zelf ook nog even snel. Zo deelde ze op haar TikTok een intiem filmpje achter de schermen waarbij ze in alle detail laat zien hoe ze zich ready maakt voor de dag. En daarbij mogen we eerst even genieten van onbedekte Nikkie! Zo showt ze met kaal gezicht welke make-up producten ze allemaal opsmeert om foto-klaar te zijn. Maar in het begin van het filmpje zie je al dat Nikkie ze helemaal niet nodig heeft. Wat een schoonheid!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Lieke van Lexmond laat haar broek zakken voor intieme behandeling

Deze oude GTST-actrice heeft een intieme behandeling gekregen om haar perfecte lichaam waar te laten komen, en daar laat ze zelfs haar broek voor zakken. Maar heeft ze niet al een perfect lichaam?

Video: Merel Ek overtreedt belangrijkste regel op tv tijdens Vandaag Inside

Merel Ek, politiek verslaggeefster bij Vandaag Inside, verbreekt de misschien wel belangrijkste regel op tv: niet eten. Maar wat eet de blondine nou precies?

Rico Verhoeven schokt buurt met vulgair standbeeld in tuin: “Was dat detail echt nodig?”

Rico Verhoeven, de wereldberoemde kickbokser, heeft zijn buurt verbaasd laten opkijken door een onverwachte en vulgaire toevoeging aan zijn tuin. De prangende vraag die nu rondzingt: was deze toevoeging werkelijk noodzakelijk?