Video: Nikkie Plessen geschokt door melkfabrieken van Britney Spears

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen is al zo lang actief in de showbizz wereld dat er maar weinig dingen zijn die haar nog schokken. Behalve dan de melkfabrieken van Britney Spears

In RTL Boulevard werd even een schokkende onthulling gedaan over de Amerikaanse zangeres Britney Spears. Zo wist de redactie van Boulevard te vertellen dat Britney ruimschoots zes flessen melk per dag wist te produceren. Een beetje een apart en niet heel charmant feit om zo de wereld in te slingeren. Het deed ook menig wenkbrauw fronzen. Niemand snapte heel goed waarom Britney nu juist dit nieuws met de wereld wilde delen. Iedereen leek er ook een beetje lacherig over te doen. Behalve dan Nikkie Plessen, die was vooral geschokt door het vreemde nieuws.

Lees ook: Foto: Ondeugende Nikkie Plessen doet jasje helemaal open
Nikkie stiekem onder de indruk van onthulling Britney Spears

Zes flessen melk per dag vond Nikkie wel als heel erg veel klinken. Zelf had ze in ieder geval nog nooit van zulke aantallen gehoord. Nikkie heeft het ook nog nooit zelf voor elkaar gekregen. Maar ergens klonk de presentatrice ook wel een beetje onder de indruk. Een kind van Britney zal in ieder geval nooit zonder melk komen te zitten. Dat is zeker.

Is Nikkie Plessen de Britney van de lage landen?

Kan Nikkie Plessen gezien worden als de Britney Spears van de lage landen? Na ja, ze zijn allebei blond, knap en succesvol. Daar houdt de vergelijking wel enigszins op. Maar dat neemt niet weg dat Nikkie wel bewondering heeft voor Britney na alles wat de Amerikaanse zangeres heeft doorgemaakt. Maar toch zijn de levens van beide vrouwen compleet verschillend. Waar Britney na vele nare ervaringen de camera nog steeds een beetje schuwt, is Nikkie gek op de camera. Elk moment dat ze kan maakt ze dan ook de mest leuke en mooie foto’s. Op die manier weet ze namelijk haar eigen kledinglijn goed te promoten. Waar Britney social media meer als toevluchtsoord gebruikt is het voor Nikkie echt een verkooptool die ze volledig onder de knie lijkt te hebben.
Wie is de mooiere RTL Boulevard dame? Nikkie Plessen of Bridget Maasland?

Behalve Nikkie was ook Bridget Maasland aanwezig om haar mening over de video van Britney te geven. Er is altijd wel een kleine discussie gaande wie onder de presentatrices van RTL Boulevard nu eigenlijk de knappere dame is. Sommige van de kijkers zeggen Bridget en anderen zitten keihard in team Nikkie. Allebei de blonde vrouwen hebben zo hun eigen kwaliteiten. Ze zijn dan ook allebei echt beeldschoon. Maar Nikkie weet het vaak te presteren om toch een klein beetje de spotlight op te eisen. En dat is niet altijd even eerlijk, want Bridget is namelijk een net zo gewaardeerde presentatrice. Het is dan ook lastig om het programma voor te stellen zonder een van deze twee knappe blondines.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.