Video: Nikkie Plessen geeft inkijkje van boven in strandkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen verleidt volgers enorm met een filmpje op het strand, waarin ze een mini-outfit draagt en een inkijkje geeft van bovenaf!

Of je nu fan bent van haar of niet, je kunt niet ontkennen dat Nikkie Plessen een onuitwisbare indruk achterlaat met haar stijlvolle outfits en prachtige uitstraling. Ze weet precies hoe ze haar volgers moet verleiden en inspireren, en dat laat ze op het strand zeker weer zien!

Nikkie Plessen steelt de show tijdens stranddagje

Als grote fan van mode en stijl weet Nikkie Plessen als geen ander hoe ze de aandacht moet trekken. Dat heeft ze zeker gedaan op het strand! In een recent filmpje dat ze deelde met haar volgers, verleidde ze hen met haar prachtige mini-outfit en een verleidelijk inkijkje van bovenaf. Het is geen wonder dat ze de show stal met haar indrukwekkende stijl en prachtige uitstraling. Met haar onmiskenbare gevoel voor mode en stijl heeft Nikkie Plessen bewezen dat ze een trendsetter is en een grote invloed heeft op haar volgers. Het is dan ook geen verrassing dat ze op het strand de aandacht trok en iedereen betoverde met haar onweerstaanbare uitstraling.

Lees ook: Nikkie Plessen toont extreem outfit tijdens RTL Boulevard

De knappe Nikkie Plessen rijdt op fietsje

Nikkie Plessen is een enthousiaste reiziger die graag nieuwe plekken ontdekt. Zeker als op die plekken het zonnetje schijnt. Onlangs deelde ze een heerlijk kiekje van zichzelf terwijl ze op een fietsje zit bij een prachtig plein in Florence. Met haar opvallende stijl en natuurlijke schoonheid moet Nikkie Plessen toch voor de nodige afleiding hebben gezorgd toen ze door de historische stad fietste. Haar kiekje toont niet alleen haar stijlvolle en trendy outfit, maar ook het prachtige Florence is waarin ze zich bevond. Het is duidelijk dat ze weer lekker aan het genieten is, en ondertussen haar kledingmerk promoot!  Het is niet de eerste keer dat Nikkie Plessen haar passie voor reizen laat zien. Ze heeft al talloze bestemmingen over de hele wereld bezocht en heeft haar volgers keer op keer verwent met prachtige foto’s en verhalen.

Nikkie Plessen loopt in flinterdunne badjas over straat

Hoewel Nikkie Plessen meestal flink opgemaakt en aangekleed is, heeft ze onlangs bewezen dat ze er ook op haar meest ontspannen momenten nog steeds fantastisch uitziet. Ze droeg een flinterdunne witte badjas toen ze over straat liep, en het is geen verrassing dat ze zelfs op dat moment de show stal. Haar foto in de badjas zorgde voor veel reacties en bewondering van haar volgers. Het toont niet alleen haar relaxte en zelfverzekerde kant, maar ook haar vermogen om er altijd fantastisch uit te zien, zelfs in een flinterdunne badjas. Het is duidelijk dat Nikkie Plessen niet alleen in stijlvolle outfits indruk maakt, maar ook op momenten waarop ze simpelweg zichzelf is. Haar ontspannen en moeiteloze stijl maakt haar alleen maar nog meer bewonderenswaardig en inspirerend voor haar fans.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'