Foto: Nikkie Plessen toont extreem outfit tijdens RTL Boulevard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen was onlangs weer te gast bij RTL Boulevard. Hier toonde de blondine haar meest outfit ooit..

Nikkie Plessen is natuurlijk regelmatig te zien bij RTL Boulevard, en laatst was dat dan ook weer het geval. De blondine mocht lekker plaatsnemen in de stoel, en besloot dit dan ook uiteraard met haar volgers op Instagram te delen. De blonde modeontwerpster lijkt wel haar meest outfit ooit uit haar kast te hebben getrokken, want de outfit waarin Nikkie in de studio verscheen, liet iedereen sprakeloos..

Nikkie Plessen verwent kijkers RTL Boulevard met uitdagende outfit

Nikkie Plessen staat erom bekend dat ze regelmatig te gast is bij RTL Boulevard. De blondine is vriendin van de show en neemt regelmatig plaats op de stoelen voor de gasten. Nikkie is inmiddels een vaste gast, dus men kent de blondine maar al te goed. Echter leek Nikkie een beetje onherkenbaar, nadat ze in deze meedogenloze outfit verscheen, afgelopen uitzending. De bloedmooie blondine liet iedereen even sprakeloos, en betoverde de rest van de studio met deze verschijning. Nikkie draagt wederom haar eigen merk, NIKKIE. Op de foto zien we haar in een zwart jurkje, met open voorkant en ontklede benen. Haar troeven komen mooi naar voren in deze outfit, en door middel van een stel hakken en stijl haar, is deze look meer dan geslaagd. Zowel de kijkers van RTL Boulevard als de volgers van Nikkie zijn goed verwend met dit weergaloze pakje waarin de blondine zichzelf presenteert..

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen zit gevangen in véél te strakke broek

Nikkie Plessen zet volgers voor onmogelijk dilemma

Nikkie Plessen had onlangs een ongekend moeilijk dilemma klaarliggen voor haar volgers. De blondine besluit twee outfits te delen met hen; haar nachtelijke outfit, en haar outfit overdag. Hoe dan ook, beide outfits stelde niet teleur, en waren extreem . Dat Nikkie zo’n zijde had, verbaasde iedereen. Maar de blondine zit tenslotte vol verrassingen. Haar outfit overdag kennen we nu als het goed is al. Dat was dezelfde outfit als waarin ze verscheen in de uitzending van RTL Boulevard, en op Instagram. Deze outfit is heerlijk, maar overtreft het de nachtelijke? Hier zien we namelijk Nikkie in een iets nonchalantere outfit. Blouseje lekker luchtig, open in de buitenlucht, normale broek eronder en jas over d’r schouders geslagen. Nikkie poseert innig in deze nachtelijke outfit en dat maakt de look dan ook extreem . Hiermee zet de blonde modeontwerpster haar volgers voor een bijna onmogelijk dilemma; “Today’s DAY… or .. NIGHT look?“. Als het aan d’r volgers ligt, wat het geval is, dan lijken die er wel uit te zijn; “Nightlook”, “Night Look”, “Beauty”. Welke look vind jij het beste staan bij de modeontwerpster? Als je überhaupt al een keuze kan maken in dit onmogelijk moeilijk dilemma.. 

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen poseert met benen wijd in latex pakje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!