Foto: Nikkie Plessen toont extreem outfit tijdens RTL Boulevard

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen was onlangs weer te gast bij RTL Boulevard. Hier toonde de blondine haar meest outfit ooit..

Nikkie Plessen is natuurlijk regelmatig te zien bij RTL Boulevard, en laatst was dat dan ook weer het geval. De blondine mocht lekker plaatsnemen in de stoel, en besloot dit dan ook uiteraard met haar volgers op Instagram te delen. De blonde modeontwerpster lijkt wel haar meest outfit ooit uit haar kast te hebben getrokken, want de outfit waarin Nikkie in de studio verscheen, liet iedereen sprakeloos..

Nikkie Plessen verwent kijkers RTL Boulevard met uitdagende outfit

Nikkie Plessen staat erom bekend dat ze regelmatig te gast is bij RTL Boulevard. De blondine is vriendin van de show en neemt regelmatig plaats op de stoelen voor de gasten. Nikkie is inmiddels een vaste gast, dus men kent de blondine maar al te goed. Echter leek Nikkie een beetje onherkenbaar, nadat ze in deze meedogenloze outfit verscheen, afgelopen uitzending. De bloedmooie blondine liet iedereen even sprakeloos, en betoverde de rest van de studio met deze verschijning. Nikkie draagt wederom haar eigen merk, NIKKIE. Op de foto zien we haar in een zwart jurkje, met open voorkant en ontklede benen. Haar troeven komen mooi naar voren in deze outfit, en door middel van een stel hakken en stijl haar, is deze look meer dan geslaagd. Zowel de kijkers van RTL Boulevard als de volgers van Nikkie zijn goed verwend met dit weergaloze pakje waarin de blondine zichzelf presenteert..

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen zit gevangen in véél te strakke broek

Nikkie Plessen zet volgers voor onmogelijk dilemma

Nikkie Plessen had onlangs een ongekend moeilijk dilemma klaarliggen voor haar volgers. De blondine besluit twee outfits te delen met hen; haar nachtelijke outfit, en haar outfit overdag. Hoe dan ook, beide outfits stelde niet teleur, en waren extreem . Dat Nikkie zo’n zijde had, verbaasde iedereen. Maar de blondine zit tenslotte vol verrassingen. Haar outfit overdag kennen we nu als het goed is al. Dat was dezelfde outfit als waarin ze verscheen in de uitzending van RTL Boulevard, en op Instagram. Deze outfit is heerlijk, maar overtreft het de nachtelijke? Hier zien we namelijk Nikkie in een iets nonchalantere outfit. Blouseje lekker luchtig, open in de buitenlucht, normale broek eronder en jas over d’r schouders geslagen. Nikkie poseert innig in deze nachtelijke outfit en dat maakt de look dan ook extreem . Hiermee zet de blonde modeontwerpster haar volgers voor een bijna onmogelijk dilemma; “Today’s DAY… or .. NIGHT look?“. Als het aan d’r volgers ligt, wat het geval is, dan lijken die er wel uit te zijn; “Nightlook”, “Night Look”, “Beauty”. Welke look vind jij het beste staan bij de modeontwerpster? Als je überhaupt al een keuze kan maken in dit onmogelijk moeilijk dilemma.. 

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen poseert met benen wijd in latex pakje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!