Foto: Nikkie Plessen zit gevangen in véél te strakke broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is geen makkelijke dag voor Nikkie Plessen. De blondine heeft zichzelf in een veel te strakke broek gehesen en komt er niet meer uit…

Nikkie Plessen schrokt volgers in strakke broek

Het is wel duidelijk dat Nikkie Plessen alles overheeft voor de mode. Zo denkt Nikkie zelf natuurlijk dat het normaal is om een beetje pijn te lijden of je eigen grens over te gaan, als het maar in de naam van fashion is. Daarom verbaasd het niemand meer als Nikkie weer eens een gek pakje aanheeft of juist in heel weinig gekleed is, zo is de blondine nou eenmaal. Ook vind Nikkie het erg leuk om de grenzen een beetje op te zoeken. Want wat kan net wel? En wat gaat te ver? Bij veel mensen ligt deze grens waarschijnlijk best laag, want in Nederland doen we natuurlijk liever niet te gek. Maar zo is Nikkie niet ingesteld. Daarom besloot de blondine om een hele strakke leren broek aan te trekken, en dan ook nog een glimmende versie. Nikkie gaat er zelfs mee op nationale televisie, achter de desk bij RTL Boulevard. Toch kan het niet lekker zitten en misschien zit Nikkie wel vast in het strakke broekje. Nikkie heeft wel een heel goed figuur in het ding, maar alles wordt wel samengeperst. Arm personeel van RTL, die Nikkie Plessen uit de broek hebben moeten krijgen. Over het uitkrijgen van de broek deelt de presentatrice dan weer niks over.

Nikkie Plessen begint toch echt oud te worden

Veel mensen vragen zich waarschijnlijk af hoe oud modeontwerpster Nikkie Plessen nou eigenlijk is. De ene keer gedraagt Nikkie zich heel volwassen, en ze heeft natuurlijk een gigantisch modemerk opgezet. Maar een andere keer zien we Nikkie in een roze badpak rondlopen die ook voor tieners geschikt zou zijn. Toch valt het nu op dat Nikkie een dagje ouder begint te worden, want het lukt allemaal niet zo goed meer qua telefoon skills. Nikkie is ondertussen ook alweer zevendertig jaar. Het is voor de oudere generatie natuurlijk moeilijk om alle veranderingen en updates mee te krijgen. Zo heeft Nikkie een uitgebreid filmpje opgenomen, maar is ze vergeten het geluid aan te zetten. Zelf heeft Nikkie het niet door want ze plaatst de video, zonder geluid, met geen enkele schaamte op haar Instagram. Gelukkig heeft Nikkie ook nog wat begeleidende tekst bij de video gezet en het gaat waarschijnlijk over haar dag invulling.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen geeft diep inkijkje tijdens RTL Boulevard

Nikkie Plessen in heftige ski outfit

Eerst was Nikkie Plessen vooral populair door haar jurkjes en leuke zomerkleding, maar tegenwoordig is het merk NIKKIE ook erg geliefd voor skikleding. Zo heeft Nikkie het dit jaar enorm groots aangepakt met het lanceren van haar skicollectie. Er reisde namelijk honderden medewerkers en influencers af naar een skigebied om vervolgens Nikkie haar collectie te bekijken en ontvangen. Ook werden er gave feestjes georganiseerd en uiteraard was het erg goed voor de promotie. Op onderstaande foto heeft Nikkie een erg opvallende outfit uit de collectie aangetrokken. Zo is Nikkie op deze manier niet te missen op de piste.

Nikkie Plessen in heftig ski pak

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.