Video: Nicolette Kluijver wordt besprongen tijdens uitstapje op Expeditie Robinson-eiland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver wordt besprongen door een groep tijdens een uitstapje op het Expeditie Robinson-eiland, maar niemand verwacht deze tearjerker. 

Nicolette Kluijver is een echte dierenvriend

Op het betoverende Expeditie Robinson-eiland, gelegen in Maleisië en bekend als Langkiwi, gaat de magie verder dan alleen avontuur en competitie. Tijdens de opnames worden vaak spellen gespeeld en daarvoor worden structuren gebouwd. Deze zijn later gedoneerd aan een lokale hondenopvang. Aanvankelijk bevond de hondenopvang zich op een eenvoudig stuk zand, blootgesteld aan de verzengende hitte van het Maleisische klimaat. Echter, als een echte held, sprong Expeditie Robinson in de bres. Ze doneerden niet alleen de structuren, maar ook de benodigde materialen om het leven van deze viervoetige vrienden te verbeteren. Het gebaar van vrijgevigheid en mededogen heeft de levensomstandigheden van de honden aanzienlijk verbeterd. En Nicolette KLuijver heeft dar persoonlijk bij geholpen. Wat een dierenvriend is ze ook!

Zie ook: Om deze 5 redenen is Jaimie Vaes de grote verrassing van Expeditie Robinson

Wie zijn de mensen van de honden opvang?

De toegewijde hondenopvang, genaamd WOOFF LANGKAWI, heeft een nobele missie op het betreffende eiland. Ze zetten zich onvermoeibaar in voor zwerfhonden, en hun inzet is bewonderenswaardig. Met een groep van maar liefst 147 honden en 14 schattige puppy’s, is hun toewijding 24/7. Nicolette Kluijver heeft hun inspanningen erkend en is persoonlijk langsgegaan om haar steun te betuigen. Ze koestert een diep respect voor de mensen die hun hart en ziel in een opvang steken, zelfs als dat betekent dat ze soms hun eigen avondeten moeten opofferen. Je kunt ook zelf doneren! Klik Hier! Je kunt bijvoorbeeld speeltjes kopen, hondenvoer of een financiële bijdrage doen! Elke euro is welkom, en het gaat naar een goed doel.

Zie ook: Je gelooft nooit met wie ‘Slijptol’ Mark Baanders van Expeditie Robinson een relatie heeft

Wat is er nu aan de hand in Nicolette Kluijver?

Terwijl Nicolette Kluijver met haar familie ontspannen geniet van hun tijd op het zonnige Bonaire, heeft haar ex-man Joost Staudt een verjaardagscadeau als verrassing laten overkomen vanuit Nederland. Met spanning wachten ze samen met hun kinderen op het vliegveld in Bonaire op de aankomst van dit mysterieuze pakketje. De grote onthulling is echter verrassender dan verwacht, want het cadeau blijkt niemand minder te zijn dan Dennis Weening! Dennis Weening en Nicolette Kluijver, die samen het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson presenteren, hebben een bijzondere vriendschap opgebouwd. Door hun samenwerking op het scherm zijn ze goede vrienden geworden. Dat zie je niet snel in een wereld waar iedereen zich anders voordoet.

Zie ook: Expeditie Robinson-deelnemer Krista Arriëns maakt hele video’s met haar knappe zusje

Wat doet Dennis Weening tegenwoordig?

Dennis Weening is tegenwoordig vooral toegewijd aan zijn rol als vader en geniet van kostbare momenten met zijn dochtertjes. Hij deelt liefdevolle en grappige momenten waarin hij pranks uithaalt met zijn nichtje in het bijzijn van zijn kinderen. Een van hun avonturen omvat zichzelf verstoppen terwijl ze doen alsof ze ijsjes gaan halen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...