Expeditie Robinson-deelnemer Krista Arriëns maakt hele video’s met haar knappe zusje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Krista Arriëns doet mee aan het nieuwste seizoen Expeditie Robinson en laat zichzelf van haar beste kant zien. Wat mensen niet weten is dat de blondine stiekem hele video’s maakt met haar zusje.

Krista Arriëns viert verjaardag tijdens Expeditie Robinson

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is in volle gang en de nodige wedstrijden en smerige spelletjes zijn gespeeld. Nu is het weer eens een brede groep deelnemers die mee doen aan het programma. Zo ook blondine Krista Arriëns die wellicht nog wat minder bekend is dan sommige andere deelnemers zoals Iris Enthoven. Toch is Krista Arriëns hartstikke interessant en ook tijdens Expeditie Robinson doet ze het erg goed. Het was ook een extra speciale uitzending voor Krista Arriëns, want de blondine mocht haar verjaardag vieren op het onbewoonde eiland. Het is misschien niet ieders droom verjaardag om zonder normaal eten en drinken in de bradende zon opdrachten te moeten uitvoeren. Ook waren Krista haar vrienden en familie natuurlijk niet aanwezig. Toch hebben ze bij Expeditie Robinson geprobeerd aan de blondine te denken door haar een mini taartje te geven. Op onderstaande fotoreeks is te zien dat Krista haar glimlach niet kan bedrukken terwijl Nicolette Kluijver haar het taartje overhandigt. Krista haar verjaardag tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson is er in ieder geval een die ze nooit van haar leven zal vergeten.

Krista en zusje maken podcast over hele onderwerpen

Niet veel mensen weten wie de vrolijke en spontane Krista Arriëns nou eigenlijk is. Zo is de blondine wel eens op televisie geweest bij verschillende talkshows. Ook maakt Krista naar eigen zeggen theatershows en ook televisie. Hier werkt Krista Arriëns ook achter de schermen, maar zelf staat ze ook regelmatig voor de camera. Zo maakt Krista samen met haar zusje Marcelle Arriëns een televisie programma voor VRPO. De brunette en blondine zijn allebei in de dertig en praten ronduit over voorlichtingen op het gebied van mannen en vrouwen. De serie is helemaal gefocust op Krista en Marcelle die uitgebreid ingaan op het vrouwelijke en hoe hun ervaringen op een bepaald gebied waren  in hun jongere jaren. De serie is erg succesvol en wordt veel bekeken.

Lees ook: Foto: Expeditie Robinson-deelnemer Chelsey Weimar laat haar troeven bijna uit topje vallen

Krista Arriëns zelfs te gast bij Jinek met zusje

Het succes van Krista Arriëns en haar zusje Marcelle Arriëns is erg groot en met hun televisie programma hebben ze zelfs bereikt dat ze bij verschillende talkshows mochten aanschuiven. Zo is onderstaande foto gemaakt tijdens hun bezoek aan Jinek en niet veel later mochten de zusjes aansluiten bij De Wereld Draait Door. De twee zusjes proberen onderwerpen bespreekbaar te maken die normaliter niet veel aanbod komen of waar een bepaald soort schaamte overheen hangt. Nu zijn Krista en Marcelle ook nog eens erg leuk om naar te kijken dus dat helpt voor de kijkcijfers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...