Je gelooft nooit met wie ‘Slijptol’ Mark Baanders van Expeditie Robinson een relatie heeft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mark Baanders valt blijkbaar op mannen! De ster van Expeditie Robinson gaat niet zoals iedereen verwachtte, achter de vrouwen aan!

Dit is de partner van Mark Baanders

Vanwege zijn persoonlijkheid en grof gebekte opmerkingen soms, denken mensen al jaren dat Mark Baanders op vrouwen valt. Maar niets is minder waar, want de Powned presentator en Expeditie Robinson deelnemer is van de herenliefde. De persoon met wie hij samen is heet Boaz van Casteren. Deze man is niet heel bekend en blijft het liefste een klein beetje uit de media weg.

Wie is Mark Baanders Eigenlijk?

Je hebt hem al voorbij zien komen in Expeditie Robinson ongetwijfeld, maar wie is MArk Baanders eigenlijk? ‘Slijptol’ Mark Baanders is een verslaggever voor de zender Powned, waar hij vaak op een beetje een treiterachtige manier interviews voert. Hij is niet op zijn mondje gevallene en zorgt vaak voor de ene na de andere scherpe opmerking. Bizarre interviews zijn hem dan ook zeker niet onbekend.

Wie is de vriend van Mark Baanders

De vriend van Mark Baanders is dus Boaz van Casteren. Ze zijn al even samen nu en je kan Boaz vooral kennen als je Mark op Instagram volgt. Daar introduceert hij iedereen graag aan zijn partner. De twee komen allebei uit Amsterdam Oud-Zuid, dus daar hebben ze vele raakvlakken. Ze gaan regelmatig met elkaar op vakantie en delen dan ook jaloersmakende bestemmingen. De twee Amsterdammers zitten duidelijk niet om geld verlegen als je hun foto’s zo mag bekijken. Online zullen mensen Mark Baanders vooral kennen als ‘Slijptol’, zijn online naam. Zowel Mark als Boaz komen qua geld niets tekort, aangezien ze allebei in best rijke gezinnetjes zijn opgegroeid. Ze lijken het na meer dan een jaar nog steeds ontzettend goed met elkaar te kunnen vinden.

PowNed verslaggever Mark Baanders is zeer nuchter

Mark werkt al even voor Powned, maar dat levert hem natuurlijk niet alleen maar lof op. Soms dan zijn de mensen nogal vervelend tegen hem. Daar maakt Mark het soms wel echt zelf naar met zijn interviews. Gelukkig staat hij er nuchter in: “Je moet de grenzen opzoeken, want je moet uiteindelijk de vinger op de zere plek leggen, maar ik heb mezelf nooit voor PowNed dingen laten doen waar ik niet achtersta. Ik hou er wel van om een grapje met mensen uit te halen. Met iedereen. De ene persoon kan het niet zo goed hebben en de ander reageert er heel leuk op.” Mark blijft in ieder geval dicht bij zichzelf voor zijn baan.

Het noodlot slaat toe voor Mark Baanders

Het werken bij PowNed zit niet geheel zonder gevaren. Zo werd in 2021 Mark namelijk aangevallen tijdens een reportage in Urk. Veel kerkdiensten daar gingen ondanks de coronapandemie gewoon door en Mark moest even verhaal gaan halen. Natuurlijk liep dat verkeerd af en werd Mark fysiek aangevallen. Hij werd zelfs aangereden door een auto. De bestuurder daarvan moest uiteindelijk nog opdraaien voor een taakstraf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!