Om deze 5 redenen is Jaimie Vaes de grote verrassing van Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes is dé grote verassing van het nieuwste seizoen Expeditie Robinson. Dit zijn de vijf redenen waarom Jaimie misschien wel met de overwinning naar huis gaat.

1. Jaimie Vaes is fit en laat dat als geen ander zien

Het is een rumoerige periode geweest voor Jamie Vaes, die ook al erg lang duurt. De influencer heeft het niet makkelijk gehad met haar relatie omtrent rapper Lil Kleine en hun zoontje Lio. Zo heeft Jaimie veel meegemaakt en ook is ze door de media flink aangepakt. Toch is Jaimie in deze periode duidelijk niet bij de pakken neer gaan zitten. Het lijkt erop dat Jaimie Vaes flink is gaan trainen en sporten om hartstikke fit te worden. Zo is de influencer hartstikke in shape en dat helpt natuurlijk enorm tijdens de proeven van Expeditie Robinson.

2. Jaimie Vaes geeft alles wat ze heeft

De sterke Jaimie Vaes ziet er niet alleen ongekend fit uit, maar ze is ook nog eens hartstikke vastberaden om te winnen. De brunette heeft met het blauwe kamp zuid al drie proeven gewonnen en ze knallen maar door. Jaimie lijkt geen last te hebben van de zware omstandigheden en misschien is ze het weinige eten ook wel een beetje gewend. Ook is het misschien juist wel de zware periode waar ze doorheen is gegaan die haar zo vastberaden maakt om er iets moois van te maken tijdens Expeditie Robinson. Bij de meest recente proef was Jaimie haar wilskracht weer eens te zien. Zo moesten de twee teams strijden tijdens een immuniteitsproef met een puzzel. De teams moeten beiden een enorm vat rollen langs verschillende obstakels om puzzelstukken te verzamelen en hiermee zo snel mogelijk de puzzel op te lossen. Jaimie gaat er helemaal voor door telkens degene te zijn die op het vat klimt om de puzzelstukken te verzamelen. Het is een cruciale rol die ze als geen ander uitvoert. Ook is Jaimie licht waardoor ze makkelijk van het vat kan worden getild. Het gaat redelijk gelijk op bij het rode en blauwe team, maar het blauwe team is toch echt te sterk. Zo winnen ze wederom de proef en als beloning krijgen ze naast immuniteit ook nog eens een hele sappige watermeloen.

3. Jaimie Vaes is ontzettend lief voor anderen

Het is niet makkelijk voor nieuwkomer Eva Simons in kamp zuid. Zo wordt ze belachelijk gemaakt door Maxim vanwege haar stem en ze mag als enige niet meedoen aan de proef. Daarna maakt Jochem ook nog een onaardige opmerking over dat ze blij mag zijn dat ze nog niet naar huis hoeft. Terug op het eiland breekt Eva Simons bij Jaimie Vaes. In plaats van gemeen doen zoals de anderen, besluit Jamie haar een peptalk te geven. Zo blijkt Jaimie hartstikke lief en aardig te zijn. Naast Eva troosten stapt ze ook nog eens naar het hele team toe om ze aan te spreken op hun gedrag. Jaimie durft dus goed voor zichzelf en anderen op te komen en maakt de situatie voor Eva aanzienlijk beter door haar aardige actie.

Lees ook: Foto: Expeditie Robinson-deelnemer Chelsey Weimar laat haar troeven bijna uit topje vallen

4. Jaimie Vaes laat kijkers wegkwijnen bij haar

Het is natuurlijk ook leuk om te kijken naar de knappe deelnemers van Expeditie Robinson. Door alle perfect lijkende influencers is het soms moeilijk echt van nep te onderscheiden. Daarom was menig mens verbaasd toen Jaimie Vaes mee bleek te doen aan het programma. Zo is Jaimie wel van een spuitje hier en daar en veel make-up. Toch heeft iedereen het mis dat ze zonder poespas er niet goed uit zou zien. Jaimie ziet er hartstikke knap uit in haar strakke pakjes en haar lange bruine haren. Natuurlijk helpt de plastische chirurgie een beetje mee, maar ze mag er zeker zijn.

5. Jaimie Vaes is een echte teamplayer.

Het is duidelijk geworden dat Jaimie Vaes een echte teamplayer is. Alle afleveringen laat ze zien hartstikke aardig te doen tegen iedereen, ook tegen haar tegenstanders. Zo laat ze eigen teamleden met veel aanmoediging de totem halen. Ook geeft Jaimie een kushandje aan het verliezende team en ze wenst ze zelfs sterkte.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...