Video: Natgemaakte Danique Hosmar trekt haar broek uit midden in grasveldje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Danique Hosmar heeft een video geplaatst op haar Instagram waar haar volgers van lopen te smullen. Kijk maar eventjes mee!

De beeldschone Danique Hosmar trekt zomaar broek naar beneden

Terwijl ze aan een training op een grasveldje wilt beginnen, merkt Danique Hosmar op dat ze nog steeds een broek draagt en dat is eigenlijk voor de oefeningen die ze wilt doen helemaal niet handig. Dus doet Danique wat ze moet doen, namelijk even haar broek uit trekken midden in het grasveld. De broek was inmiddels ook al nat geworden, dus alleen maar beter om hem even neer te leggen om te drogen. Danique doet vervolgens haar oefeningen en zorgt daarbij natuurlijk dat haar volgers continu iets moois hebben om naar te kijken. Dat werkt wel, aangezien de video van Danique erg goed aanslaat bij haar publiek. Danique mag zeker vaker van dit soort spannende video’s maken. Daar wordt iedereen gelukkiger van.

Lees ook: Foto: Danique Hosmar showt haar nieuwe badpakje op het strand

Het strakke van Danique Hosmar

De ongelooflijk knappe blondine weet met haar video wel gelijk haar volgers helemaal te betoveren. En vind je het gek met zo’n . De knappe Danique heeft namelijk echt een heerlijk pakje aan, waardoor haar verleidelijke nog net even beter in beeld komt. Het pakje zit strak om haar gebonden en daardoor kan je juist zo goed zien hoe de aantrekkelijke blondine haar er uit ziet. En dat is toch een partij mooi om naar te kijken! Danique weet wel veel los te maken met haar verrukkelijke lijf. En dat wordt nog eens versterkt door alle oefeningen die ze doet, waarbij ze zich in allerlei vormen moet wringen. Het filmpje wordt er daardoor wel alleen maar beter op.

Lees ook: Foto: Danique Hosmar laat topje van haar schouders glijden
Danique Hosmar motiveert iedereen met strakke sportkleding

De aantrekkelijke blondine weet haar fans goed te motiveren om zelf ook naar buiten te gaan en er lekker op uit te trekken door middel van haar fantastische filmpjes die ze op Instagram plaatst. Daar laat Danique vooral zien hoe gemotiveerd ze zelf aan het sporten is. En dat helpt anderen weer met hun motivatie. Natuurlijk draagt Danique tijdens het sporten de meest mooie en strakke pakjes en daar weet ze haar volgers wel flink meet te verwennen. Die hadden namelijk niet gedacht om zo veel naar de knappe influencer te mogen staren in al die aantrekkelijke pakjes.

Met haar knappe lijf maakt Danique veel indruk

De prachtige Danique Hosmar maakt een erg goede indruk op haar volgers met haar prachtige . Daar heeft ze ook hard voor moeten werken. De aantrekkelijke blondine is namelijk aan de lopende band bezig met trainen. En dat kan je ook goed zien aan het heerlijke van de influencer. Als er een dame rondloopt die haar elke dag strak in het gareel houdt, dan is het wel Danique Hosmar. Gelukkig deelt ze dat graag in mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'