Foto: Danique Hosmar laat topje van haar schouders glijden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Danique Hosmar maakt iedereen helemaal gek met een nieuwe reeks foto’s op haar Instagram, waar ze een heel verleidelijk topje draagt.

De verleidelijke kleding van Danique Hosmar

Als er een dame is die zich goed kan kleden, dan is het wel Danique Hosmar. De prachtige blondine weet precies welke outfits werken en welke niet. En daarmee weet ze zichzelf natuurlijk op haar allermooiste te presenteren. Ze draagt in de foto’s hieronder een geel topje, wat verleidelijk van haar schouders valt. En dat ziet er natuurlijk betoverend uit. Het heeft ook wel wat verleidelijks, alsof elk moment het topje van haar af kan vallen. Danique weet met haar spannende foto’s in ieder geval zichzelf weer van haar beste kant te laten zien.

Lees ook: Foto: Danique Hosmar showt haar nieuwe badpakje op het strand
Het verleidelijke van Danique Hosmar

Danique Hosmar heeft een ongelooflijk verleidelijk . Dat merk je ook wel als je naar haar prachtige foto’s kijkt. Van haar platte buik tot haar prachtige vrouwelijke vormen en haar verleidelijke blik, deze dame heeft het allemaal. Ze is dan ook zeker niet de moeilijkste en deelt graag mooie foto’s van zichzelf met haar volgers. Die overladen Danique dan weer met complimentjes. Die heeft ze overigens ook wel echt verdiend, met een outfit als deze. Danique weet met dit topje zeer verleidelijk over te komen. Natuurlijk helpt het dat ze ook precies weet hoe ze moet gaan staan om ervoor te zorgen dat ze het beste overkomt.
Danique geniet van ontspannen momentje buiten

De knappe blondine weet wel hoe ze optimaal moet genieten. Tijdens haar vakantie in Bali neemt ze even een momentje voor zichzelf en geniet ze van het weer. Het is natuurlijk een stukje tropischer in Bali dan in Nederland, dus heeft Danique Hosmar haar beste bikini uitgekozen voor dit ontspannen momentje. Ze zit heerlijk te genieten op haar handdoekje. Er is niet heel erg veel bij haar in de buurt, maar dat is misschien ook wel waar Danique naar op zoek is. Als influencer is je leven natuurlijk ontzettend druk. Hoe fijn is het dan als je heel even de tijd kan hebben om te ontspannen? Danique vond haar hele vakantie naar Bali echt wel de moeite waard en zou zo weer gaan.

De prachtige foto’s van Danique Hosmar laten je genieten

Danique Hosmar heeft het prima naar haar zin op Bali en post daar graag een paar foto’s van. Maar de Instagram pagina van Danique staat natuurlijk sowieso vol met prachtige foto’s en video’s die je simpelweg niet kan negeren. De aantrekkelijke blondine weet precies hoe ze moet gaan poseren om de beste foto’s te krijgen. Dat merk je wel als je al die aantrekkelijke plaatjes zo ziet. Danique draagt altijd de meest aantrekkelijke pakjes en neemt de beste poses aan. Daarmee zijn de foto’s van Danique enorm om van te genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'