Video: Model Lieke van der Hoorn zoomt flink in op haar nauwelijks bedekte troeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het knappe model Lieke van der Hoorn heeft een heerlijke nieuwe video online staan en daar kan je een hoop moois zien!

Lieke van der Hoorn laat troeven bijna onbedekt

De knappe blondine houdt ervan om de meest spannende pakjes te dragen. En dat zie je dan ook wel terug op haar social media. Daar doet Lieke echt ongelooflijk haar best om de meest spannende pakjes uit te kiezen waar haar volgers helemaal van zullen smullen. Ook in deze video was het weer raak. Lieke heeft namelijk een pakje uitgekozen, waar haar grote troeven echt wel heel erg goed in uit komen. Maar die troeven laat ze grotendeels onbedekt. Daardoor hebben haar fans een ongelooflijk mooi uitzicht, wat ze niet snel ergens anders zouden hebben. Het aantrekkelijke model vindt het allemaal niet zo erg. Haar lichaam is echt prachtig en zou dus met iedereen gedeeld moeten worden.

Lees ook: Foto: Model Lieke van der Hoorn maakt volgers wild met flinterdun topje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn haar topje waait helemaal open

De knappe blondine heeft een ongelooflijk mooi pakje aan op de heerlijke video, maar ze zit wel met een probleempje. De wind begint op te spelen en dit pakje is daar niet helemaal op ingericht. En dus waait de stof van het pakje de hele tijd heen en weer. Daardoor krijg je wel een heel erg verleidelijk beeld te zien van het lichaam van Lieke van der Hoorn. De knappe dame loopt gewoon door zonder er aandacht aan te schenken. Ze zal het ongetwijfeld niet echt als probleem ervaren. Laat alle mannen maar kijken. Daar draagt ze immers toch zo’n verleidelijk pakje voor.

Lees ook: Foto: Lieke van der Hoorn laat fans watertanden door hete vakantiekiekjes

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn is wel van de verleidelijke video’s

Wie nog even verder kijkt op het profiel van de heerlijke blondine, ziet dat ze best wel fan is van het maken en plaatsen van verleidelijke video’s. De aantrekkelijke dame weet precies welke outfits ze aan moet trekken en op welke plekken ze in welke houding moet staan om ervoor te zorgen dat ze de meest verleidelijke beelden eruit haalt. En dat talent gebruikt Lieke van der Hoorn vrij veel in haar dagelijks leven. Zo zorgt ze ervoor dat haar fans flink wat te genieten hebben als ze op haar profiel zitten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn kan outfits niet dicht knopen

Misschien is er ook wel iets heel anders aan de hand. Aan de outfits van de knappe blondine te zien lijkt het net alsof Lieke van der Hoorn niet weet hoe je een outfit dicht moet knopen. Zou dat misschien het grote probleem zijn? Dat ze haar pakjes wel dicht wil doen, maar dat ze gewoon niet weet hoe? Het maakt ook allemaal niet uit, want de plaatjes die Lieke van haar pakjes maakt zijn natuurlijk ongelooflijk spannend om te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!