Video: Merel Ek schiet uit haar slof tijdens meest extreme Vandaag Inside-moment tot nu toe

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als Merel Ek in de studio van Vandaag Inside zit zorgt ze altijd voor een hoop opschudding. Nu de talkshow uit de zomerstop is, kan ook Merel weer helemaal los…

Merel Ek zat afgelopen seizoen regelmatig aan de bar van Vandaag Inside. Kijkers van het programma hadden een haat/liefde verhouding met de politiek verslaggever van Hart van Nederland. Merel en Johan Derksen vlogen elkaar soms nog nét niet in de haren tijdens de verhitte discussies van de twee. En de bromsnor is natuurlijk geliefd bij het publiek van Vandaag Inside. Dat zorgde ervoor dat sommige kijkers Merel Ek absoluut niet uit konden staan. Anderen vonden haar stellige meningen juist verfrissend en een zekere toevoeging.

Grootste clash tussen Merel Ek en Johan bij VI tot nu toe

Ondanks dat ze de studio van Vandaag Inside soms als minst populaire gast in de zaal verliet, schuift ze bij de terugkeer van de populairste talkshow van ons land meteen weer aan. En dat belooft weer voor genoeg commotie te zorgen! De video hieronder laat zien hoe Merel en Johan elkaar soms – met een knipoog, dat wel – het leven zuur maakten tijdens de uitzending. De grootste uitbarsting tot nu toe zorgde uiteindelijk zelfs tot een verbale waarschuwing van Johan: “Pas op he!”

Mening Merel Ek staat haaks op die van Johan Derksen

Ze hebben allebei een eigen mening waar ze heilig van overtuigd zijn en zijn ook beide niet schuw de ander te zeggen dat iets niet klopt. Merel Ek en Johan Derksen is een combinatie die garant staat voor vuurwerk en spektakel. Wat het onderwerp ook is, de kans is groot dat hun meningen verschillen. In het eerste seizoen van Vandaag Inside voerden Merel en Johan onder andere discussie over het stikstofbeleid, menstruatieverlof en andere problemen in de tweede kamer. Nu Merel Ek weer terugkeert als gast in Vandaag Inside, zullen er nog een hoop dingen aan deze lijst toegevoegd kunnen worden.

Vandaag Inside eindelijk terug op televisie

De zomerstop voelde voor fans alsof het oneindig duurde, maar Vandaag Inside keert na twee maanden afwezigheid terug! De eerste aflevering van het nieuwe seizoen belooft gelijk weer een kijkcijferhit te worden. Voor Johan Derksen, René van der gijp en presentator Wilfred Genee zetten ontzettend veel mensen hun televisie aan. Bij de eerste aflevering schuift ook Wim Kieft aan. De oud-voetballer is een graag geziene gast aan tafel. Johan Derksen zelf kan niet wachten tot Vandaag Inside terug is. Hij noemt het nodig dat het programma terugkeert omdat de Nederlandse TV verschrikkelijk is.

Naast de terugkeer van Vandaag Inside begint Johan ook met een radioshow bij Radio Veronica. Hij zal elke avond een uur lang muziek draaien die normaal niet op de radio te vinden is. Het programma draait volgens hem puur om de muziek, hijzelf is slechts een figurant.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.