Video: Merel Ek overtreedt belangrijkste regel op tv tijdens Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek, politiek verslaggeefster bij Vandaag Inside, verbreekt de misschien wel belangrijkste regel op tv: niet eten. Maar wat eet de blondine nou precies?

Merel Ek smikkelt nadrukkelijk op tv

In het rubriekje In de Wandelgangen, blikken Merel Ek en Wilfred Genee terug op wat er is besproken in de uitzending van Vandaag Inside. De meest recente aflevering start op een vrij bijzondere manier. Merel Ek is namelijk een burgertje aan het consumeren. Niet zomaar een burger, maar gewoon een McKroket van de McDonalds. Ook dit was niet zomaar een McKroket, maar een Veggie McKroket. Heel Nederland is in rep en roer om de vegetarische versie van de McKroket. Toch heeft Merel liever de vleesvariant van de burger, verklapt ze. Ondertussen kraakt Wilfred haar af op het feit dat ze de grootste regel verbreekt: eten op in de uitzending. ‘Zo kan je nooit een talkshow presenteren zat ik zelf al te denken’, is Genee van mening. Uiteraard zegt hij dit met een knipoog. Dit is allemaal te zien in deze video!

Is Merel Ek klaar voor haar eigen talkshow?

Als het aan Wilfred Genee ligt, is Merel Ek gemaakt voor de tv wereld. Het liefst ziet hij haar zelfs haar eigen talkshow starten. In meerdere afleveringen van In de Wandelgangen krijgt Merel het van hem te horen. Zelf twijfelt ze nog, al lijkt het haar hartstikke leuk. laat ze weten. Momenteel is Merel nog werkzaam voor Hart van Nederland op SBS 6, maar haar bekendheid heeft ze toch echt te danken aan Vandaag Inside. Niet heel gek, aangezien er gemiddeld maar liefst 1,6 miljoen mensen kijken naar het programma. Op alle platformen op sociale media weet Merel veel lof te oogsten bij het publiek. Naast dat het een bizar mooie vrouw is, weet ze met haar nuchtere karakter het hart van de kijker te veroveren. Tenslotte is gebleken dat Merel erg sterk is in het voeren van discussies. Als je je staande kan houden in een verhitte discussie Johan Derksen, sta je stevig in je schoenen.

Lees ook: Video: Merel Ek krijgt het heet van extreem verhaal tijdens Vandaag Inside

Merel Ek niet heel actief op sociale media

Merel Ek is niet enorm actief op sociale media, ondanks dat ze een Instagram-account heeft met 15.000 volgers. Ze plaatst zelden iets en verhalen zijn op haar kanaal vrijwel afwezig. Als ze iets deelt, heeft het meestal betrekking op haar werk, zoals haar verschijningen bij Vandaag Inside. Dit is iets waar de mannelijke kijker graag verandering in ziet komen. Soms verschijnen er echter foto’s van Merel op opmerkelijke plaatsen, zoals het Binnenhof, of wanneer ze live verslag doet vanuit Den Haag voor Hart van Nederland. Wat we echter niet te zien krijgen, is iets over haar privéleven. Er wordt wellicht gefluisterd over haar liefdesleven in de coulissen van Vandaag Inside, maar de identiteit van deze mysterieuze persoon blijft onduidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat Merel Ek ervoor kiest om werk en privé gescheiden te houden. Ze besteedt haar tijd liever aan journalistiek dan aan sociale media.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman dwingt oogcontact af met betoverende foto

Juultje Tieleman slaat weer toe! En deze keer trekt ze al je aandacht met een wel héél opvallend lichaamsdeel.

Foto: Jutta Leerdam weet zelfs in winterkleding elke man te verleiden

Jutta Leerdam heeft een nieuw plaatje op het internet gezet en daarop zie je goed hoe ze zichzelf warm houdt. 

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...