Video: Merel Ek krijgt het heet van extreem pikant verhaal tijdens Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

René van der Gijp heeft weer een bijzonder verhaal te vertellen en Merel Ek krijgt het er bijzonder heet van. 

Merel Ek krijgt het wel heel erg warm bij doorstart Vandaag Inside

De heren van VI zijn weer terug. En ze komen gelijk met een knaller. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn duidelijk niet van plan om gas terug te nemen het nieuwe seizoen. Dat werd tijdens het afgelopen verhaal van René wel weer bijzonder duidelijk. Hij wist het ook nog voor elkaar te krijgen om Merel Ek, die normaal niet blikt of bloost, stuk van het lachen te krijgen. De knappe verslaggeefster is normaal wel een geintje van de heren gewend. Maar het verhaal van René bewoog zo’n vreemde kant op, dat ze uiteindelijk gewoon zichzelf eraan overgaf. Nu is René van der Gijp ook wel een bijzonder goede verhalenverteller. En al zijn de verhalen soms een beetje slap, je moet er stiekem, net als Merel Ek, toch wel weer om lachen. Maar waarmee kreeg René Merel Ek dan onder de tafel van het lachen?

Lees ook: Foto: Merel Ek springt voorop bij tafelgast en vertrekt bij De Oranjezomer

René heeft weer een goed verhaal, deze keer over tantra

Je weet als je naar VI kijkt, dat de heren af en toe de meest vreemde uitstapjes maken in hun verhalen. Ook nu blijkt dat maar al te waar te zijn. René van der Gijp mag namelijk halverwege zijn ervaringen met tantra delen. En dat mondt uit in een grandioos verhaal, waarbij hij de hele studio aan het lachen krijgt. Na verhalen van uitstellen en liggen op uitgestrekte tafels weet zelfs Merel Ek het niet meer binnen te houden. Ze barst in lachen uit en kan haar gezicht vanaf dan ook geen enkele keer meer in de plooi houden.

René is vrij open tegenover Merel Ek

De knappe blondine moet René in zijn verhaal een aantal keer corrigeren, maar dat weet de pret gelukkig niet te bederven. René wordt tegenover Merel opeens ontzettend openhartig. En dat levert natuurlijk een bijzonder goed verhaal op. Wilfred besluit dan ook te eindigen met “als je iets moet weten Merel, dan moet je bij René zijn.” De knappe blondine kan het daar alleen maar mee eens zijn. En hoe vond René zijn tantra dagje nou? Hij kon er wel om lachen, al maakte hij zich wel zorgen over de parkeermeter die bleef lopen. Hij had maar een uur aangezet. Johan Derksen haakt gelijk in: “Als je mijn leeftijd bereikt René, dan kan je maar beter een dagkaart kopen.” Daarmee bedoelt hij de tijd die de dames van de tantra met hem nodig hebben.

De heren van VI zijn weer helemaal terug

De mannen, en parttime vrouwen zoals Merel Ek, van VI zijn weer helemaal terug van weggeweest. Het populaire programma lijkt alleen nog wel de effecten te voelen van zijn invaller De Oranjezomer. Dat programma vonden mensen zo leuk, dat er nu veel gezeik is op de flauwigheid van de drie mannen. Maar dat maken ze in de derde helft ongetwijfeld weer goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?