Video: Max Verstappen en Sergio Pérez veroorzaken ruzie bij fans om flinke klappen met stok

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen en Sergio Pérez zijn normaal gesproken erg vriendelijk met elkaar, maar nu lopen de spanningen op. 

Sergio Pérez en Max Verstappen meppen erop los

De twee mannen zijn flink aan het losgaan op deze video hier. Maar wat is er dan allemaal aan de hand? Normaal zijn ze altijd zo vriendelijk met elkaar. Nou, het gaat eigenlijk gewoon om een grappig moment. Want ze staan met zijn tweeën een piñata kapot te meppen. De twee coureurs houden dus een soort ‘gevecht’ om het snoep dat in de grote verschijning zit. Intussen in de comments breekt er een soort massale ruzie uit tussen fans van Sergio en Max. Waarom dat nou weer is, daar kunnen we alleen maar naar gokken. Blijkbaar is de rivaliteit tussen de coureurs alleen maar echt in de hoofden van hun fans.

Lees ook: Foto: Kelly Piquet zwaar bedreigd na woedend bericht op Instagram

De fans van Max Verstappen en Sergio Pérez zijn losgeslagen

Het ziet er bij de coureurs zelf uit alsof ze het gewoon gezellig hebben met elkaar. Die fantasie over enorme rivaliteit en ruzie tussen Max en Sergio leeft blijkbaar vooral bij de fans. En die zijn flink bereidt om die ruzie zelf uit te vechten in de comments van de video. Dat lijkt enorm te escaleren. Waar Max Verstappen en Sergio Pérez nog wel met elkaar kunnen lachen, zijn de fans daar absoluut niet toe in staat. Die willen in plaats van een met snoep gevulde knuffel, het hoofd van een van de twee coureurs in elkaar meppen. Het is al wel langer bekend dat de fans van Max Verstappen enorm door kunnen slaan als het gaat om hun favoriete coureur. En hoewel er ook mensen zij die het conflict proberen te sussen, lijkt er aan deze ruzie tussen de fans nog lang geen einde te komen. Gelukkig speelt die zich alleen af in de comments online.

Lees ook: Lewis Hamilton vermoedt vals spel bij snellere collega’s in F1: ‘Zou er veel geld op zetten’

Is het nog wel leuk voor wereldkampioen Max Verstappen?

Nu Max alweer wereldkampioen is geworden, gaan mensen zich wel afvragen wat er nog te behalen valt voor de coureur. Is het nog wel leuk voor Max om zo vaak in een auto te stappen? Hij heeft inmiddels met het racen genoeg verdiend en ook al ruimschoots bewezen dat hij de beste coureur van deze tijd is. Het zal lang duren voordat er iemand opstaat die beter is dan Max Verstappen. Het lijkt erop dat de enige manier waarop Max Verstappen nog gaat verliezen is als hij het zelf minder gaat doen op de baan, want de kans dat iemand het veel beter dan hij gaat doen is enorm klein. Maar Max lijkt nog lang niet klaar met racen. Hij vindt de sport waarschijnlijk veel te leuk om te doen. Daarnaast lijkt Max Verstappen ook een flinke kick te halen uit het verdedigen van zijn titels. En dat doet hij vooralsnog ontzettend goed. Max gaat waarschijnlijk nog lang niet stoppen met de sport.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!