Foto: Kelly Piquet zwaar bedreigd na woedend bericht op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet heeft met haar nieuwe foto nogal wat stof doen opwaaien bij haar fans. 

Kelly Piquet is een graag geziene verschijning op Instagram

De vriendin van Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen, is een bekend gezicht op Instagram. Met haar glamoureuze uitstapjes, zwoele blikken en onberispelijke stijl heeft ze een aanzienlijke schare volgers opgebouwd. Maar onlangs heeft ze een andere kant van zichzelf laten zien, eentje die nogal wat stof heeft doen opwaaien.

De vriendin van Max Verstappen duikt diep in het Israël-Palestina conflict

Het is niet de eerste keer dat een beroemdheid zich uitspreekt over wereldse zaken, maar voor Kelly was dit een opmerkelijke wending. Tussen het vieren van Max’ wereldkampioenschap door, heeft ze zich onverwacht uitgesproken over het conflict tussen Israël en Palestina. En dat terwijl haar feed normaal gesproken bol staat van de luxe tripjes, diners met vriendinnen en flirterige foto’s met Max. Maar nu? In een bericht op haar Instagram story meldt ze het volgende: “De video’s die ik dagelijks zie over de verschrikkingen die plaatsvinden in Gaza zijn onbegrijpelijk. Stuur me geen doodsbedreigingen, grove taal of obscene foto’s in mijn DMs, ontvolg me gewoon. Dit is geen “conflict”, dit is een genocide.” Ze benadrukt dat kritiek hebben op de staat Israël niet hetzelfde is als antisemitisch zijn en roept op tot vrede en bescherming van alle kinderen. “Ik sta voor vrede” Schrijft ze op Instagram. Ze vervolgt: “Ik sta voor liefde. Ik sta voor vrijheid.”

Kelly Piquet zorgt voor heftige discussies online

Het bericht van Kelly heeft een golf van reacties veroorzaakt. Terwijl sommigen haar prijzen voor het gebruik van haar platform om aandacht te vragen voor een belangrijk onderwerp, zijn er ook mensen die haar bekritiseren. En dan hebben we het nog niet eens over de bedreigingen die ze heeft ontvangen. Maar Kelly laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Ze blijft standvastig in haar overtuigingen en is niet bang om haar mening te delen, zelfs als dat betekent dat ze kritiek en bedreigingen moet trotseren.

Heeft Max geen tijd voor Kelly Piquet?

Het is de vraag of Max Verstappen achter de schermen Kelly steunt in haar activistische uitlatingen. Terwijl Kelly zich uitspreekt, is Max vooral bezig met zijn races. Heeft hij wel tijd om zich in deze zaken te mengen? Of kiest hij ervoor om zich afzijdig te houden en zich te concentreren op het circuit? Het zou interessant zijn om te weten hoe de wereldkampioen denkt over de kwesties waar zijn vriendin zo gepassioneerd over is.

Kelly Piquet schittert ondanks de controverse

Ondanks alle controverse weet Kelly toch de aandacht naar zich toe te trekken met haar foto’s en berichten. Onlangs deelde ze bijvoorbeeld een plaatje waarin ze verlegen tegen een muurtje aan leunt terwijl ze met haar gezicht recht de camera inkijkt. Iedereen die op haar Instagram een kijkje heeft genomen weet het zeker: ze is een vrouw met een missie en is niet bang om haar mening te delen. En dat terwijl ze er altijd stralend uitziet. Ze weet mannenharten van over de hele wereld te stelen met haar kiekjes op Instagram. Wij kunnen deze combinatie alleen maar waarderen en kunnen dan ook allemaal niet wachten op wat we nog meer gaan zien van dit model.

Kelly Piquet

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.