Lewis Hamilton vermoedt vals spel bij snellere collega’s in F1: ‘Zou er veel geld op zetten’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lewis Hamilton is blijkbaar nogal een complotdenker. Dat blijkt wel uit de nieuwste video die online is gekomen. 

Volgens Lewis Hamilton spelen zijn collega’s keihard vals

Hij was een tijdje de grote concurrent van Max Verstappen, maar de laatste tijd lijkt Lewis Hamilton een beetje een schaduw van zijn voormalige zelf te zijn. En hij maakt het er niet makkelijker op om hem serieus te nemen met alle uitspraken die hij doet op camera. Zo is gebleken dat Lewis Hamilton een beetje van sensationeel denken houdt, als hij daarmee zijn eigen prestaties goed kan praten. Zo beschuldigt hij zonder blikken of blozen al zijn collega’s bij de F1 ervan dat ze rijden met illegale auto’s. Nu worden er altijd wel steekproefsgewijs de wagens van de coureurs gecontroleerd. Maar wat als… ze alle auto’s gecontroleerd hadden in Austin? Dat probeert Lewis Hamilton in deze video even duidelijk te maken.

Hamilton zet geld in op snellere collega’s

De coureur is ervan overtuigd dat sommige teams met wagens rijden die niet aan de standaarden voldoen die er in de Formule 1 gelden. Daarmee zouden ze makkelijker betere prestaties rijden dan Lewis Hamilton. En als je denkt dat dit een beetje als een vaag complot klinkt, dan heb je gelijk. Iedereen in de comments van de video is het daar ook mee eens. Aan de andere kant, zou het kunnen dat Lewis Hamilton gelijk heeft? Misschien niet voor alle collega’s in de F1, maar misschien sommige wel. Lewis Hamilton lijkt bijzonder zeker van zijn zaak. Hij durft er in ieder geval ook wel geld op in te zetten. Dat is pas toewijding. Misschien is het dan toch zo gek nog niet. Maar daar mag je zelf over oordelen.

Lees ook: Video: Daniel Ricciardo tolt over de baan na langverwachte comeback

Lewis Hamilton werd zelf gediskwalificeerd

Het is ook niet zo gek dat Lewis Hamilton zulke beschuldigiingen eruit gooit. Hij wil het doen laten lijken alsof iedereen illegale aanpassingen op hun wagen heeft zitten. Dat is ook niet zo gek, want hij werd na afloop van de GP van de Verenigde Staten zelf namelijk gediskwalificeerd. De plank van zijn auto werd afgekeurd en Hamilton zat daar toch wel flink mee. Daarom maakt hij nu zoveel kabaal over de andere coureurs en hun zogenaamd illegale auto’s. Het klinkt een beetje als het eeuwenoude smoesje. Alleen omdat anderen het zouden doen betekent nog niet dat je het zelf wel mag doen. Daarbij willen mensen wel erg graag bewijs zien van het zogenaamde valsspelen van de andere coureurs. Dat heeft Lewis Hamilton natuurlijk nog niet laten zien.

Heeft de FIA slecht gehandeld met Lewis Hamilton?

De wagen van Lewis Hamilton was een van de vier wagens die werd getest. De helft van de geteste wagens werd afgekeurd. Als er al bij deze proef twee wagens bleken te zijn die gediskwalificeerd waren, waarom heeft de FIA dan niet meer auto’s getest? Dat was wellicht toch handig geweest, aangezien er al twee foutieve wagens gevonden waren. Hamilton benadrukt dit ook. Heeft hij daar een punt of moet Lewis Hamilton gewoon minder zeuren?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!