Video: Marijn Kuipers laat zich stiekem filmen in pikante outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waarmee ze maar weer laat zien wat haar allerbeste kwaliteiten zijn.

Marijn Kuipers verrast volgers met zeer pikante video

Presentatrice Marijn Kuipers weet haar volgers weer goed te verrassen met een nieuwe video. Daarin is de knappe presentatrice bezig met het doen van verschillende oefeningen. Het lijkt erop dat Marijn zelfs op haar vakantie adres goed bezig is met haar conditie. Dat is natuurlijk wel zeer bewonderingswaardig. De aantrekkelijke blondine weet met haar video in ieder geval haar volgers met open mond van verbazing achter te laten. Die hadden niet verwacht om nog op de valreep zo’n mooie foto van de knappe blondine te kunnen zien. En dat is natuurlijk ook een heel fijn plaatje om te mogen ontvangen. De video zorgt ervoor dat je Marijn weer even vanuit een hele andere kant ziet.

Lees ook: Foto: Marijn Kuipers deelt privé kiekje vanuit slaapkamer

Het pakje van Marijn Kuipers is om van te smullen

Natuurlijk draagt de aantrekkelijke blondine weer een pakje waar je alleen maar enorm van kan smullen. De prachtige blondine weet met haar pakje in ieder geval flink de aandacht van haar volgers te trekken. Die zijn helemaal verbijsterd dat ze zo veel te zien krijgen van de aantrekkelijke blondine. En dat ze in dat strakke pakje ook nog eens zulke mooie poses aanneemt, dat maakt het filmpje natuurlijk wel helemaal af. De aantrekkelijk blondine weet in ieder geval haar volgers wel te trakteren op een feestje. Deze outfit mag ze dan ook zeker vaker aantrekken.

Lees ook: Video: Marijn Kuipers filmt zichzelf in kleedkamer in flinterdun yogapakje

Marijn Kuipers is een echte sportfanaat

De prachtige blondine is een echte sportfanaat. Dat blijkt wel uit de mooie video’s die ze altijd maakt. Zelfs op vakantie is ze dus flink bezig met sporten, maar normaal gesproken zit ze heerlijk te genieten in de sportschool. Daar heeft Marijn best wel wat video’s opgenomen ook. Ze vindt het heerlijk om haar volgers mee te laten genieten met haar sportieve activiteiten. Daar wordt de knappe blondine nou blij van. Met haar video’s hoopt Marijn in ieder geval andere mensen ook een beetje te kunnen motiveren om te gaan sporten en hun leven wat gezonder te maken. Of dat lukt is maar de vraag, maar de volgers van Marijn zijn in ieder geval wel flink aan het genieten van de heerlijke filmpjes van de blondine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn Kuipers maakt de mooiste filmpjes voor haar volgers

Zoals je kan zien maakt Marijn Kuipers de mooiste filmpjes voor haar volgers. Ze vindt het heerlijk om haar volgers een beetje te kunnen mee laten genieten met alle mooie dingen die ze doet. En daar zijn die filmpjes natuurlijk wel weer perfect voor. Marijn weet in ieder geval de aandacht van haar volgers goed vast te houden met al die mooie video’s. Daar is de blondine erg goed in geworden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.