Foto: Marijn Kuipers deelt privé kiekje vanuit slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is eindelijk weer zo ver! Marijn Kuipers verwent fans met dit bloedhete slaapkamerkiekje en weet zichzelf echt te overtreffen.

Marijn Kuipers mag ons dan niet heel vaak verwennen met onthullende plaatjes, maar als ze het doet is het ook meteen eentje om van te watertanden. Deze ook niet anders! Marijn deelt namelijk een bloedheet kiekje uit haar slaapkamer. En kers op de taart: daar trok ze een heel spannend pakje bij aan! Het loeistrakke setje laat namelijk precies niets aan de verbeelding over. En gelukkig maar. Want een lichaam als dit verborgen houden zou verboden moeten zijn!

Marijn Kuipers verleidt fans met bloedheet plaatje in overheerlijk setje

Gelukkig voor ons lijkt Marijn Kuipers er zelf ook zo over te denken. Waarom anders zou je zo’n strak pakje aantrekken? Ons hoor je er absoluut niet over klagen, want de resultaten zijn om van te smullen. Zie alleen dit overheerlijke kiekje maar. Marijn poseert verleidelijk voor de camera terwijl ze schittert in een zeer knellend pakje. Het pittige sportsetje lijkt namelijk wel op haar huid geschilderd zo strak! En om het nog beter te maken is het topje ook nog eens minuscuul! Werkelijk, dat had je net zo goed ondergoed mogen noemen. Marijn pronkt in ieder geval zéér terecht met haar afgetrainde figuur en laat volgers watertanden. Als je nog geen fan was van Marijn ben je dat nu wel! Wij durven het haast te garanderen. Dit soort kiekjes mogen toch echt niet uit je feed missen!

Marijn Kuipers laat met strakke broekje beste assets zien

Zelf lijkt Marijn Kuipers er ook zo over te denken. Aan haar glunderende glimlach te merken in ieder geval. Zo kun je er geen seconde aan twijfelen dat de beeldschone presentatrice terecht heel trots is op het heerlijke kiekje! En op haar spectaculaire figuur, natuurlijk. Je kan namelijk overduidelijk zien dat Marijn lange dagen in de sportschool maakt. En met denderende resultaten, want kijk alleen haar billen maar! Gelukkig voor ons verhult haar loeistrakke broekje helemaal niets en kunnen we optimaal meegenieten van wellicht haar beste assets. En dat zeggen we met moeite, want haar strakke buik en gevulde topje zijn ook om van te smullen! Marijn lijkt zelf ook zeer tevreden met haar figuur te zijn. Nou kan het natuurlijk niet anders, maar alsnog fijn om te merken. De knappe influencer tikt er namelijk een hartje voor zichzelf bij. Als zij het niet had gedaan, dan wij wel!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn Kuipers pronkt met welgevormde benen in glitter outfit

En de laatste tijd verwent Marijn Kuipers haar fans wel vaker met spectaculaire kiekjes van haar billen. Kijk bijvoorbeeld deze recente Instagram-post eens. Alleen de eerste foto moet je namelijk al overtuigen dat Marijn haar billen bijna nationaal goed zijn. In een pittig kort jurkje en glimmende hoge hakken poseert Marijn voor de spiegel. De houding alleen al geeft al fantastisch zicht van beneden, maar haar pose maakt het prachtplaatje compleet. Marijn gooit namelijk haar benen over elkaar en dat doet wonderen voor haar heerlijke assets. Ook de overige plaatjes zullen je alleen maar verliefder op Marijn maken. Zo laat haar zwoele blik en kleine glimlach in het tweede plaatje ons flink warm lopen. Maar ook de laatste pizza foto is er één voor de jaren. Beeldschoon en ook nog eens goede smaak in eten. Wat wil je nog meer?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J N (@marijnkuipers)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?