Video: Marijn Kuipers filmt zichzelf in kleedkamer in flinterdun yogapakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als sportschoolfanaat heeft Marijn Kuipers een lichaam om van te smullen en in dit heerlijke sportpakje laat ze iedereen ervan meegenieten.

Marijn Kuipers is zowaar uit te tekenen in de sportschool. En hoe kan het ook anders? De bloedhete presentatrice staat nou eenmaal bekend om haar strakke figuur en verdient daar zelfs haar brood mee. Haar razend populaire Instagram doet het namelijk goed, en al die sporttips vallen ook zeker niet in het verkeerde keelgat. Logisch dus dat Marijn goed op de hoogte wil blijven van de nieuwst sporttrends! Eindelijk was yoga aan de beurt, en daarbij trekt ze ook meteen het lekkerste pakje aan!

Marijn Kuipers maakt volgers wild met mega strak yogapakje

Fans van Marijn Kuipers worden wel vaker verwend met de lekkerste sportplaatjes. Marijn is nou eenmaal dagelijks in de sportschool en legt daar als influencer uitgebreid verslag van. En dat levert de lekkerste plaatjes op! Marijn heeft in ieder geval lang en breed bewezen geen enkele moeite te hebben met de strakste sportsetjes. Alles wat haar helpt presteren is het waard, toch? Wij zijn er in ieder geval ook groot fan van. En al helemaal van dit recente plaatje! Veel strakker dan dit worden outfits namelijk niet! Nou is dat ook wel nodig, want Marijn is namelijk aan de yoga begonnen. En daar horen natuurlijk super strakke yogapakjes bij! Nou, dat hoef je Marijn maar één keer te vertellen! Dit flinterdunne setje laat namelijk niets aan de verbeelding over.

Marijn Kuipers laat zien hoe goed ze eruit ziet

Al staat dat Marijn natuurlijk spectaculair. Dat kan haast niet anders met zo’n afgetraind figuur! De beeldschone blondine poseert trots voor de camera en toont haar strakke buik en gespierde figuur. Het flinterdunne stofje weet precies niets te verhullen en je kan echt alles zien! Marijn lijkt ook duidelijk te weten hoe geweldig ze eruit ziet. Met oogverblindende glimlach verleidt ze moeiteloos haar volgers en zal menig mannenhart sneller doen kloppen. Nou hopen dat de andere yoga-gangers hun aandacht er wel wat bij hebben kunnen houden! Marijn lijkt in ieder geval alleen maar energie van de sessie gekregen te hebben. Zo eindigt ze het overheerlijke filmpje met een gekke bek naar de camera terwijl ze met haar losse knot speelt. Wij kunnen onze ogen er amper vanaf halen!

Marijn Kuipers trekt in het openbaar haar kleding uit voor surfsessie

Al beleeft Marijn Kuipers de laatste tijd wel heel veel wilde sportavonturen. Wellicht dat een beetje rust van de yoga dan ook niet verkeerd is! Zie alleen dit onthullende filmpje maar van een recente surfsessie. In de donkere ochtenduren zien we Marijn al druk bezig op het strand. En daarbij maakt ze bijzondere keuzes, want op camera trekt ze zo al haar kleding uit! Je kan natuurlijk niet surfen in een lange broek maar onze mond viel alsnog open. In een opvallend zwemsetje wurmt ze zich met moeite in het loeistrakke surfpakje. Al valt haar oogverblindende glimlach geen seconde weg. Logisch ook, want ze lijkt oprecht te genieten van het surfen. En wij ook, maar dan van haar! In het heerlijke surfpakje is ze namelijk om van te watertanden en de sierlijke fratsen op haar surfplank maken haar alleen maar aantrekkelijker. Wij krijgen er geen genoeg van!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J N (@marijnkuipers)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!