Video: Marijn Kuipers laat achterkant onbedekt tijdens verkenningstocht onder water

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marijn Kuipers heeft social media helemaal in haar greep. Wanneer ze iets plaatst, dan zitten haar fans met spanning te kijken. Zo ook nu!

Met haar ongelooflijke goede content weet Marijn Kuipers haar volgers altijd flink tevreden te houden. Dat doet ze door de meest leuke foto’s en filmpjes met haar fans te delen. En wat staat er dan op die foto’s en filmpjes? Meestal zijn het momenten uit het leven van Marijn. Op zo’n manier vastgelegd, dat ze natuurlijk het beste van de blondine laten zien. Ook nu is dat natuurlijk het geval. De influencer is op vakantie. En daar moet ze wel een heel bijzonder filmpje laten zien. Iedereen die er naar kijkt is gelijk helemaal verwonderd.

Lees ook: Foto: Influencer Marijn Kuipers lijkt helemaal niet op haar knappe zusje

Schildpadden, onderwater pret en de mooie vormen van Marijn Kuipers

Op haar nieuwste video weet Marijn wel een hoop leuke dingen te laten zien. Je ziet de blondine duiken onder water. En daar laat ze even de mooiste beelden voorbij komen. De planten en het koraal onderwater zijn natuurlijk al indrukwekkend. Maar dan komen er ook nog eens schildpadden voorbij. Dat Marijn met die dieren heeft mogen zwemmen is vrij bijzonder. Haar fans zijn dan ook erg blij voor de blondine dat ze dit heeft mogen doen. Maar waar haar fans nog veel blijer mee zijn, is het mooie zwempakje van Marijn. Dat laat maar weinig aan de verbeelding over. Al Marijn haar mooie vormen komen op deze manier goed in beeld. Bekijk de video hier!

Lees ook: Video: Marijn Kuipers laat topje van haar lijf trillen tijdens hobbelige rit

Marijn Kuipers is niet vies van outfits die wat meer van haar laten zien

De blondine vindt het helemaal niet erg om een beetje meer van zichzelf te laten zien. Dat doet ze nu op vakantie met haar leuke video, maar normaal gesproken weet Marijn ook al meer van zichzelf te laten zien. Haar outfits zijn altijd wel een klein beetje onthullend. Of ze nou erg diep zijn uitgesneden, of juist losjes om de vormen van Marijn zitten, waardoor er soms het risico bestaat dat er iets te zien is wat niet helemaal hoort, Marijn maakt er een feestje van. Ook trekt Marijn soms gewoon kleding uit. Het punt is snel gemaakt, Marijn schaamt zich absoluut niet voor de manier waarop ze er uit ziet.

Lees ook: Foto: In gehulde Marijn Kuipers neemt het ervan op tropische locatie

Marijn Kuipers neemt volgers mee op ontdekkingsreis

Natuurlijk laat Marijn haar volgers graag bijzondere momenten uit haar leven zien. De influencer vindt het juist fijn om die te kunnen delen. Daarbij heeft ze af en tie een beetje input nodig over de juiste outfit en dan is de altijd eerlijke mening van haar volgers natuurlijk wel handig om te hebben. Met haar leuke foto’s kan Marijn eigenlijk al niets meer fout doen in de ogen van haar fans. Die zijn helemaal verliefd op de blonde influencer en haar fantastische foto’s.

Meer zien van Marijn Kuipers kan op Instagram

Als je nou nog meer van Marijn wil zien, en dat wil je, dan moet je eventjes naar haar Instagram account gaan. Daar heeft de blondine nog veel meer mooie plaatjes staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.