Foto: In gehulde Marijn Kuipers neemt het ervan op tropische locatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marijn Kuipers bevindt zich op een tropisch eiland en dat zorgt voor een aantal prachtige foto’s met haar vriendin..

Blondine Marijn Kuipers weet als geen ander hoe je goed vakantie moet vieren. Zo is de influencer jaarlijks op vele mooie bestemmingen. In Marijn haar video’s zegt ze ook wel van het koude Nederlandse weer te houden wanneer ze zin heeft om met een dekentje op de bank te kruipen. Toch kan Marijn het stiekem ook niet laten om te smachten naar de zon. Zo kan iedereen dan weer haar afgetrainde verschijning bewonderen. Dit is niet heel gek, want de blondine werkt er keihard voor om fit te blijven.

Marijn Kuipers deelt prachtige beelden op tropische bestemming

Marijn Kuipers is naar het prachtige Curaçao gevlogen om daar eens flink rond te gaan paraderen. Eén van Marijn haar beste vriendinnen, Sheida Alhoei, is ook te vinden op het tropische eiland. De knappe brunette is daar vanwege haar vriend die op het eiland woont. Een mooi excuus dus voor Marijn om over te vliegen en de boel eens flink op stelten te zetten. Dat lijkt goed te lukken want Marijn is op het eiland tijdens Fuik, en dan gaat het helemaal los op het eiland. Marijn poseert samen met Sheida in hun zwemkleding voor prachtige foto’s. De dames hebben een lekker gebruind huidje en zien er heel gelukkig uit. Verder is Marijn ook te zien op foto’s met influencer Lies Zhara. De dames zitten namelijk samen op een boot voor de feesten die plaatsvinden. Het kan niet anders dan dat er nog mooie foto’s zullen verschijnen van de twee blondines samen.

Bekijk de foto’s op Marijn Kuipers haar Instagram. 

Marijn Kuipers foto

Marijn Kuipers laat zien hoe je flink goed moet trainen

Uiteindelijk is het hele social media gebeuren begonnen voor Marijn Kuipers doordat ze foto’s en video’s deelde rondom sporten. Samen met een vriendin hadden ze een Instagram account genaamd Fit & Flex en postte daar allerlei video’s. Die vriendin lijkt niet meer in beeld te zijn sinds Marijn haar carrière enorm de lucht in is geschoten. Toch maakt Marijn naast mooie geposeerde foto’s ook nog graag video’s met advies voor haar volgers op sportgebied. Het resultaat is natuurlijk goed te zien bij Marijn zelf. Op onderstaande video geeft Marijn tips voor mensen die het nieuwe jaar goed willen gaan beginnen. Op deze manier wil Marijn het doen voorkomen alsof iedereen lekker kan beginnen met sporten. In de reacties zijn Marijn haar volgers haar heel dankbaar voor de video.

Bekijk de video hier. 

Marijn Kuipers speelt derde wiel tijdens vakantie

Het lijkt alsof Marijn Kuipers haar beste leven leeft zonder een man nodig te hebben. Toch maakt de blondine regelmatig TikTok video’s waarin ze de spot drijft met zichzelf en de zoektocht naar een geschikte vriend. Zo is het vriendin Sheida wel gelukt tijdens een gezamenlijke vakantie op Curaçao. Nu is Marijn dus weer op bezoek bij Sheida en haar vriend. Op onderstaande video is te zien hoe Sheida en haar vriend dansen in de regen terwijl Marijn als ultiem derde wiel zielig toekijkt.

@marijnkuipers Very romantic night @Sheida ♬ Let The Light In – Lana Del Rey

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.