Video: Marijn Kuipers laat topje van haar lijf trillen tijdens hobbelige rit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De fans van Marijn Kuipers zullen zeker smullen na het zien van deze bijzondere video. De blondine laat weer bijzonder veel van zichzelf zien. 

In een opmerkelijke video deelt Marijn Kuipers een stukje van haar avontuurlijke kant met haar fans. Achterop een quad, trotseert ze hobbelige wegen met slechts een dun lapje stof dat haar mooie vormen beschermt tegen de elementen. Ondanks het gebrek aan bescherming lijkt Marijn zich weinig zorgen te maken over mogelijke valpartijen. Natuurlijk filmt de blondine de stoere rit. En daardoor houdt ze zich ook nog maar met één hand vast. Dat is toch wel heel erg bijzonder zo. Marijn Kuipers neemt misschien grote risico’s in haar video, maar het levert wel mooie beelden op. De stoere video kan je hier zien!

Lees ook: Foto: In gehulde Marijn Kuipers neemt het ervan op tropische locatie

De beeldige vormen van Marijn Kuipers goed op beeld gezet

De video van Marijn Kuipers op de quad is natuurlijk een groot avontuur. De fans van Marijn maken zich bij het zien van de beelden lichtelijk zorgen, maar vinden het natuurlijk ook wel leuk om haar zo te zien. De fans van de blondine krijgen zo ook een bijzondere kijk op de mooie vormen van de influencer. En daar worden ze natuurlijk wel gelukkig van. De leuke dame weet met haar video een hoop los te maken. Even later deelde ze ook een foto van haar outfit van die dag. En dat plaatjes was natuurlijk ook genoeg om een glimlach te toveren op het van haar volgers. Die moesten van oor tot oor glimlachen toen ze de outfit van de blondine zagen.

Lees ook: Foto: Influencer Marijn Kuipers lijkt helemaal niet op haar knappe zusje

Marijn Kuipers is niet bang om zichzelf te laten zien

Natuurlijk moet je met zo’n grote online fanbase ook niet te bang zijn om af en toe je fans een beetje mee te nemen in je avonturen. Dat lijkt Marijn heel erg goed te snappen. Die filmt alles wat er op haar pad komt en neemt haar volgers dan gewoon vrolijk mee. Maar dat heeft soms wel als gevolg dat ze iets meer van zichzelf laat zien. Maar natuurlijk wordt dat eigenlijk door niemand erg gevonden. En ook de blondine zelf lijkt het niet zo erg te vinden om af en toe een beetje extra van zichzelf te showen. Dat maakt haar online aanwezigheid ook zo leuk.

Met Marijn Kuipers hoef je geen moment verveeld te zijn

Dankzij alle mooie foto’s en video’s van de blondine hoef je geen moment je te vervelen. Daar zorgt Marijn wel voor. Met de bijzondere plaatjes weet Marijn haar volgers helemaal om haar vingers te winden. Niet dat die dat erg vinden, want ze krijgen er allemaal mooie kiekjes voor terug. En als er iemand leuke foto’s kan maken, dan is het Marijn Kuipers wel. De blondine heeft daar een ongekend talent voor. Tenminste, wel als ze er zelf ook opstaat. Er zijn namelijk geen slechte foto’s van deze dame te vinden.

Wil je meer zien van Marijn Kuipers? Dan moet je naar Instagram

Als je nog meer van Marijn Kuipers wil zien, dan moet je even naar Instagram toe. Daar zie je namelijk alle leuke foto’s van de blondine nog een keertje op een rij. En daar word je alleen maar beter van!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!