Video: Marijn Kuipers gaat gestrekt voor droomlichaam

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zomerse temperaturen zijn weer aangebroken en Marijn Kuipers wil niets liever dan een wasbordje, alleen moet ze daarvoor eerst flink gestrekt gaan! 

Marijn Kuipers gaat met veel moeite gestrekt op matje

Zoals het spreekwoord zegt: “geen zweet, geen glorie!” En dat geldt zeker voor Marijn Kuipers, die vastberaden is om een wasbordje te krijgen deze zomer. Maar voordat ze kan pronken met haar afgetrainde buikspieren op het strand, moet ze door een aantal lastige oefeningen heen. Marijn heeft haar doel voor ogen en ze laat zich niet afleiden door de verleidelijke ijsjes en zomerse cocktails. Ze gooit haar hart en ziel in haar trainingen, en het zweet stroomt rijkelijk. Terwijl ze zich in allerlei bochten wringt om haar buikspieren te trainen. Soms gaat het niet zo soepel als gehoopt en kan ze wel wat humor gebruiken om haar doorzettingsvermogen te behouden. Zo komt het weleens voor dat ze tijdens het doen van een oefening een beetje uitglijdt en op de grond terechtkomt. Maar in plaats van ontmoedigd te raken, lacht ze erom en staat ze weer op om verder te gaan.

Lees ook: Foto: Marijn Kuipers laat in loeistrak sportbroekje zien waarom stretchen belangrijk is

Heerlijke kiekje van Marijn samen met vriendin

Wat een heerlijk kiekje van Marijn en haar vriendin op het terrassen festival in Amsterdam! De twee stralen van geluk terwijl ze genieten van het mooie weer en de gezellige sfeer. Marijn zet haar vriendin terecht in het zonnetje door haar te bedanken voor de goede tijden die ze samen beleven. Het lijkt wel alsof deze twee meiden een feestje kunnen maken van elke dag, zelfs zonder een speciale gelegenheid! En dat is precies wat het leven zo mooi maakt: het kunnen genieten van de kleine momenten en de mensen om je heen. Terwijl Marijn en haar vriendin proosten op het leven, kijken ze uit over het bruisende festivalterrein en weten ze dat ze nog veel meer avonturen samen gaan beleven. En wie weet welke nieuwe vrienden ze nog gaan ontmoeten tijdens hun reis door het leven. Maar voor nu zijn deze twee vriendinnen onafscheidelijk en maken ze er samen een feestje van, waar ze ook zijn. Cheers op vriendschap, gezelligheid en mooie momenten zoals deze!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M A R I J N (@marijnkuipers)

Marijn neemt volgers mee tijdens plamuur-sessie

De knappe YouTuber Marijn neemt haar volgers mee op een hilarische reis door haar dagelijkse make-up routine. Hierbij laat ze zien hoe Marijn haar gezicht transformeert van een blanco canvas naar een opvallende, glamorous look! Ze heeft haar beste make-upproducten bij de hand en begint met het aanbrengen van een basis laag foundation om haar teint te egaliseren. Met een professionele kwast en een vleugje humor geeft Marijn tips en trucs voor het aanbrengen van blush, contouring en highlighter, terwijl ze haar volgers voorziet van vermakelijke commentaren en grappige gezichtsuitdrukkingen. En dat alles terwijl ze haar zeer opvallende paarse zachte haarband draagt, compleet met een prachtige strik erop. Marijn laat zien dat make-up en plezier hand in hand kunnen gaan, en dat een beetje zelfexpressie en creativiteit nooit kwaad kan!

 

@marijnkuipersHi, tijd om te plamuren♬ Fall in Love Alone – Suleiman

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...