Foto: Marijn Kuipers laat in loeistrak sportbroekje zien waarom stretchen belangrijk is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers is boos op haar volgers omdat de meeste van hen iets belangrijks vergeten voordat ze beginnen met hun training! Dus Marijn laat even zien hoe het moet in loeistrak sportbroekje. 

Achterzijde van Marijn Kuipers perfect geaccentueerd

Marijn Kuipers is boos op haar volgers omdat ze iets heel belangrijks vergeten. Namelijk stretchen voordat ze beginnen met hun training. Maar Marijn zou Marijn niet zijn als ze hier niet op een bijzondere manier op zou reageren. In een loeistrak sportbroekje laat Marijn haar volgers even zien hoe het stretchen moet. En dat doet ze niet zomaar even snel, nee, ze maakt er een hele show van. Terwijl de camera op haar gericht is, begint ze te rekken en te strekken op een manier waarvan je niet wist dat het mogelijk was. Met haar lenige en haar enthousiasme weet Marijn haar volgers te overtuigen van het belang van stretchen. En als kers op de taart geeft ze ook nog wat handige tips over hoe je het beste kunt stretchen en wat de voordelen ervan zijn. Van Marijn kan dus worden gezegd dat de blondine van een harde aanpak houdt. En niet terughoudend is, ook niet naar haar volgers!

Lees ook: Foto: Nauwelijks aangeklede Marijn Kuipers richt camera op eigen achterzijde

Marijn poseert met aan in de supermarkt

Marijn heeft wel een heel opvallende fotoshoot gedaan in de supermarkt. In kersen- staat ze over een winkelkarretje gebogen en kijkt ze verleidelijk in de camera. Met haar knipoog en haar tanden die verleidelijk in haar lip bijt, weet Marijn alle aandacht naar zich toe te trekken. En dat is natuurlijk niet zomaar. Want zoals we allemaal weten, houdt Marijn van aandacht en doet ze er alles aan om in de spotlights te staan. Maar het is niet alleen de die de aandacht trekt. Het is ook het feit dat ze zich in een supermarkt bevindt en poseert over een winkelkarretje. Het lijkt wel alsof ze op het punt staat om de kar te vullen met al haar favoriete snacks. De blondine ziet er in ieder geval weergaloos goed uit, en FHM 500 zal enorm blij zijn met onderstaand kiekje!

Marijn filmt zichzelf van boven en laat volgers even spieken!

Influencer Marijn Kuipers heeft weer eens iets opmerkelijks gedeeld met haar volgers. Ze heeft namelijk een TikTok-filmpje gepost waarin ze haar nieuwe outfit showt van top tot teen. En niet zomaar een outfit, nee, een outfit die schittert als een discobal! Met haar strakke glittertopje en glanzende broek steelt Marijn de show. Het is alsof ze rechtstreeks uit de jaren ’80 komt, klaar om de dansvloer op te gaan. En wat past er nou beter bij zo’n outfit dan het achtergrondliedje de vogeltjesdans? Maar ondanks dat Marijn vol overtuiging haar outfit showt, blijkt ze toch niet helemaal tevreden te zijn. Want na het maken van het filmpje heeft ze zichzelf weer snel omgekleed. Waarschijnlijk was de outfit toch iets te opvallend, zelfs voor Marijn. Maar laten we wel wezen, niemand rockt een strakke outfit zoals Marijn dat doet. Ze weet als geen ander hoe ze de aandacht moet trekken en haar volgers enthousiast moet maken. Of het nou een schitterende discobal-outfit is of iets anders, Marijn weet er altijd iets bijzonders van te maken.

@marijnkuipersNiet langer aangehouden dan de voordeur 😂♬ De Vogeltjesdans (Dance Little Bird) – Amsterdam Session Singers

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.