Video: Lies Zhara schudt achterste in donkere slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara deelt een spannende video op Instagram. De blondine laat haar achterste lekker schudden in een donkere slaapkamer..

Lies Zhara deelt een spannende video via Instagram. De blondine lijkt goed in d’r vel te zitten in aanloop naar de feestdagen, en op deze video is dat zeer goed te merken. Ze voelt zich zelfs zo lekker, dat Lies besloot haar achterste een groter podium te geven. Ze schudt alles even goed in de ronde, en doet erbij nog een mooi dansje. Haar poes lijkt ook nog wat aandacht te krijgen op de video, leuk hoor Lies!

Lies Zhara laat achterste trillen in grimmige slaapkamer

Lies Zhara is weer lekker actief op Instagram. De blondine houdt haar volgers regelmatig op de hoogte met de meest en spannende kiekjes, en ze houdt er dan ook zeer van om hen regelmatig te verleiden. Nu lijkt Lies Zhara nog zo’n spannende video te hebben geplaatst, maar een poging om haar volgers te verleiden was dit echter niet. Eerder een poging om een lachwekkende video in mekaar te zetten, en dat is gelukt! Ondanks het lachwekkende randje, zit er ook een draai aan de video. Op de video is namelijk te zien hoe Lies Zhara een leuk dansje doet in de kamer van d’r zusje. “Part 315783 van ik die raar doet in de kamer van m’n zusje“. In deze grimmige, donkere ruimte besluit Lies om een leuk dansje te doen voor haar zusje. Schuddend met haar achterste draagt ze een stel mooie bewegingen voor aan haar jongere zusje. Het haar van Lies Zhara is zo lang, dat het zelfs onder haar vest uitkomt. In ieder geval weerhoudt dat de video niet van spanning. Wie het ook vrij heet krijgt van dit dansje, is de poes van Lies. Ze heeft het beest in haar hand en hij lijkt het allemaal niet helemaal op prijs te stellen. Hij wordt dus niet verleid door het dansje van zijn baasje.

Lees ook: Foto: Uitgeklede Lies Zhara steekt tong uit naar volgers

Lies Zhara beleeft wilde avond met bekende meidengroep

Lies Zhara is een dame die natuurlijk wel van een drankje houdt. Als we haar Instagram bekijken houdt de blondine dat dan ook zeker niet geheim, want ze deelt wilde kiekjes van een nog wildere avond. En haar bekende vriendinnen waren hier ook aanwezig. Op de foto’s zien we onder andere Juultje Tieleman, Isadee Jansen, Marijn Kuipers en Luna Dubois. Deze beeldschone vriendinnengroep besloot om het even wild aan te pakken op een festival. Al poserend en tong-uitstekend maken de vriendinnen zich klaar voor een fotoshoot. Handjes in de lucht, drankje in de hand en leuk kijken. Dat advies lijken alle dames goed te hebben opgevolgd. In ieder geval hebben ze het zeer naar hun zin! Het beloofde nog een lange, wilde nacht te worden tot in de ochtenduren..

Lees ook: Video: Juultje Tieleman bepaalt wat beeldschone Lies Zhara in bed doet

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?