Foto: Uitgeklede Lies Zhara steekt tong uit naar volgers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige TikTok-ster, Lies Zhara, verwent haar fans met een heerlijk kiekje zonder kleding! Wat een uitzicht!

Lies Zhara geeft volgers foto om van te genieten

Lies Zhara is één van de beeldschone Nederlandse vrouwen die bekend is van het platform TikTok. Regelmatig plaatst ze prachtige foto’s op haar Instagram van zichzelf om haar volgers tevreden te houden. Dat mag natuurlijk ook wel als je 481 duizend volgers hebt. Met haar ontzettend grote voorgevel trekt ze alle Instagram gebruikers gemakkelijk naar haar pagina. Onlangs plaatste ze weer geweldig mooie foto’s op haar Instagram. Ze post een reeks van selfies waarbij het blijkt dat ze helemaal niks aanheeft! Ze heeft haar haar in een hoge knot gedaan met wat losse plukjes. Het licht valt perfect op haar prachtige gezichtje. In twee van de foto’s heeft ze iets opmerkelijks gedaan. Ze heeft namelijk een octopusje op haar hoofd gezet. In de vierde foto kijkt de octopus boos, net als Lies. In de zesde foto kijkt het octopus blij. Lies kijkt ook ontzettend blij naar de camera en steekt ondeugend haar tong een beetje uit. Haar volgers worden weer heerlijk verwend.
Lies Zhara laat ronde achterkant aan camera zien

Dat Lies Zhara een prachtige dame is, kunnen we zeker niet ontkennen. In alle foto’s op haar Instagram laat ze dat dan ook ontzettend duidelijk zien. Geen enkele foto schrikt haar volgers af. Kort geleden was Lies van een avondje op het strand in Aruba aan het genieten. Daar heeft ze, samen met een vriend of vriendin, een aantal foto’s gemaakt. Alle foto’s zijn heel vaag en bewogen, maar tóch wederom prachtig om te zien. Lies draagt een lekker laag uitgesneden topje dat ook nog eens heel kort is. Haar hele lijf wordt duidelijk zichtbaar en haar flinke jongens knallen bijna uit het topje. Op de zevende slide worden we pas echt verrast. Lies heeft zich ineens helemaal omgedraaid en staat voorovergebogen voor de camera. Ze drukt haar achterkant bijna tegen de camera aan en heeft haar handen erop gelegd. Wat een boel lekkere foto’s zeg!
Lies Zhara zit boven op flinke dekhengst

Influencer Lies Zhara is gek op dieren. Iedereen die haar een beetje volgt op haar sociale media is daarvan op de hoogte. Regelmatig zijn er foto’s en video’s te zien van verschillende dieren. Zo heeft ze zelf twee hondjes, maar plaatst ze ook regelmatig foto’s en video’s van wilde katten die ze tegenkomt. Laatst zette ze zelfs een video online van een flamingo en een foto van een egeltje. Ze is dus een grote dierenvriend. Kort geleden kwam er een foto op haar Instagram te staan waarbij Lies op een groot paard is geklommen. Ze zit erop zonder zadel en in een grote jurk. In het bijschrift zet ze: “Prinses op het witte paard ;).” Zo ziet ze er inderdaad uit, als een prinses! Prachtig weer!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!