Foto: Uitgeklede Lies Zhara steekt tong uit naar volgers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige TikTok-ster, Lies Zhara, verwent haar fans met een heerlijk kiekje zonder kleding! Wat een uitzicht!

Lies Zhara geeft volgers foto om van te genieten

Lies Zhara is één van de beeldschone Nederlandse vrouwen die bekend is van het platform TikTok. Regelmatig plaatst ze prachtige foto’s op haar Instagram van zichzelf om haar volgers tevreden te houden. Dat mag natuurlijk ook wel als je 481 duizend volgers hebt. Met haar ontzettend grote voorgevel trekt ze alle Instagram gebruikers gemakkelijk naar haar pagina. Onlangs plaatste ze weer geweldig mooie foto’s op haar Instagram. Ze post een reeks van selfies waarbij het blijkt dat ze helemaal niks aanheeft! Ze heeft haar haar in een hoge knot gedaan met wat losse plukjes. Het licht valt perfect op haar prachtige gezichtje. In twee van de foto’s heeft ze iets opmerkelijks gedaan. Ze heeft namelijk een octopusje op haar hoofd gezet. In de vierde foto kijkt de octopus boos, net als Lies. In de zesde foto kijkt het octopus blij. Lies kijkt ook ontzettend blij naar de camera en steekt ondeugend haar tong een beetje uit. Haar volgers worden weer heerlijk verwend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara laat ronde achterkant aan camera zien

Dat Lies Zhara een prachtige dame is, kunnen we zeker niet ontkennen. In alle foto’s op haar Instagram laat ze dat dan ook ontzettend duidelijk zien. Geen enkele foto schrikt haar volgers af. Kort geleden was Lies van een avondje op het strand in Aruba aan het genieten. Daar heeft ze, samen met een vriend of vriendin, een aantal foto’s gemaakt. Alle foto’s zijn heel vaag en bewogen, maar tóch wederom prachtig om te zien. Lies draagt een lekker laag uitgesneden topje dat ook nog eens heel kort is. Haar hele lijf wordt duidelijk zichtbaar en haar flinke jongens knallen bijna uit het topje. Op de zevende slide worden we pas echt verrast. Lies heeft zich ineens helemaal omgedraaid en staat voorovergebogen voor de camera. Ze drukt haar achterkant bijna tegen de camera aan en heeft haar handen erop gelegd. Wat een boel lekkere foto’s zeg!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara zit boven op flinke dekhengst

Influencer Lies Zhara is gek op dieren. Iedereen die haar een beetje volgt op haar sociale media is daarvan op de hoogte. Regelmatig zijn er foto’s en video’s te zien van verschillende dieren. Zo heeft ze zelf twee hondjes, maar plaatst ze ook regelmatig foto’s en video’s van wilde katten die ze tegenkomt. Laatst zette ze zelfs een video online van een flamingo en een foto van een egeltje. Ze is dus een grote dierenvriend. Kort geleden kwam er een foto op haar Instagram te staan waarbij Lies op een groot paard is geklommen. Ze zit erop zonder zadel en in een grote jurk. In het bijschrift zet ze: “Prinses op het witte paard ;).” Zo ziet ze er inderdaad uit, als een prinses! Prachtig weer!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!