Video: Juultje Tieleman bepaalt wat beeldschone Lies Zhara in bed doet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara deelt ontzettend veel van haar leven met haar volgers. We mogen zelfs een kijkje nemen bij wat ze in bed doet..

Je wordt natuurlijk geen influencer als je heel erg gesteld bent op je privacy. Tot aan bed alles laten zien is natuurlijk het andere uiterste, maar zelfs dat gaat voor Lies Zhara niet te ver.

Lies Zhara laat zien wat ze dankzij Juultje Tieleman het liefste doet in bed

Lies Zhara en Juultje Tieleman zijn hele goede vriendinnen. Regelmatig zijn ze samen te zien in een Instagram verhaal of post. Ze brengen graag samen de tijd door. Inmiddels is het zelfs zo ver dat Juultje bepaalt wat Lies Zhara in haar bed doet. Lies Zhara deelt namelijk een filmpje op haar Instagram verhaal waarop te zien is dat ze in bed ligt en televisie kijkt. Op de televisie zien we dat ze naar Expeditie Robinson kijkt. Het survivalprogramma zit midden in het 22e seizoen. Lies laat weten dat ze het programma nog nooit eerder gekeken had. Dit seizoen is ze echter niet voor de tv weg te krijgen. Dat komt enkel en alleen door ‘prachtvrouw’ Juultje Tieleman. Zij doet namelijk dit seizoen mee als kandidaat en Lies Zhara wil natuurlijk in de gaten blijven houden hoe haar vriendin het doet.

Juultje Tieleman loopt achter met Expeditie Robinson

Ze weet natuurlijk al wat er allemaal gaat gebeuren in de afleveringen die nog komen. Juultje Tieleman was immers zelf aanwezig op het eiland van Expeditie Robinson. Toch zou je denken dat ze elke maandag om 20:30 stipt voor de televisie zit om de nieuwe aflevering te kijken. Niets blijkt minder waar. Terwijl Lies Zhara als een enorme fan de avonturen van Juultje op de voet volgt, kijkt Juultje zelf niet eens live naar de afleveringen. Op haar Instagram verhaal deelt ze namelijk een filmpje waarop te zien is dat ze met haar vriend Koen de aflevering terugkijkt vanaf de bank. Koen weet natuurlijk nog niet hoe het zal lopen met Juultje in het programma. Misschien keek hij liever wel live, maar wij geven hem groot gelijk dat hij de aflevering later terugkijkt met Juultje naast zich.

Lies Zhara houdt van poesjes

Lies Zhara genoot de afgelopen tijd van een heerlijke vakantie naar Griekenland. Om precies te zijn ging ze naar het eiland Zakhyntos. Op dit eiland zijn helaas erg veel zwerfkatten te vinden. Lies Zhara geeft aan dat ze op vakantie altijd elk diertje wil knuffelen. In dit geval was ze dus ontzettend druk met alle katjes op Zakhyntos. Ze helpt de dieren door ze af en toe wat te eten en drinken te geven. Maar ze helpt vooral door de katjes veel aandacht te geven. Een aai over de bol of helpen door met zakdoekjes een neusje schoon te poetsen. Lies Zhara is een echte dierenvriend. Ze geniet ervan om de katjes te helpen. Volgens Lies voelt het ontzettend goed om deze dieren een beetje te helpen en ze vraagt haar volgers dan ook hetzelfde te doen.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!