Video: Lieke Martens kan knap kunstje met ballen van haar vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens deelt een lachwekkende video via Instagram. De voetbalster kan goed goochelen met de ballen van haar vriend Benjamin van Leer..

Lieke Martens deelt net zoals elke andere bekendheid verschillende kiekjes en video’s van haar tijd met Kerst! De voetbalster lijkt een fantastische paar dagen achter de rug te hebben, en besluit dan ook om één specifiek video te delen. Die wel héél opvallend is, na het zien van de video..

Lieke Martens goochelt met ballen van Benjamin van Leer

Lieke Martens deelt een opvallende, lachwekkende Kerstvideo via Instagram. De voetbalster lijkt een leuke paar kerstdagen achter de rug te hebben, en besluit daar dan ook het één en ander van te delen. Op de video is te zien hoe Lieke Martens met de ballen van Benjamin van Leer aan het spelen is. Echter is het niet zo als je denkt, het gaat hier om een paar jongleer-ballen. Het koppel is samen aan het jongleren, en dat gaat ze in het begin nog behoorlijk goed af. Maar naarmate het einde, vallen een stel ballen en belandt er zelf een bal op het hoofd van Lieke. Dit creëert wel een lachwekkende video, en de twee kijken écht plezier te hebben. Lieke en Benjamin hebben een gezellige, lachwekkende Kerst achter de rug! Zal de PSG-voetbalster al helemaal klaar zijn voor het nieuwe voetbalseizoen?

Lees ook: Foto: Lieke Martens heeft het overduidelijk koud tijdens warming up

Hevig zwetende Lieke Martens hangt in de touwen

Lieke Martens is natuurlijk een sportieve dame. We kennen haar als voetbalster, maar dat ze een vrouw van meerdere talenten is, bewijst Lieke opnieuw met dit uitdagende kiekje via Instagram. Op de foto is te zien hoe ze zowaar in de touwen van de boksring aan het hangen is, terwijl vriend Benjamin van Leer er ‘supportive’ bij staat. Lieke draagt een outfit, en lijkt hevig te zweten. Althans, dat is waarschijnlijk, omdat ze natuurlijk in de ring aan het ‘boksen’ is. Ze draagt een kort broekje met een klein knellend topje. Ze hangt voorover in de touwen, en Benjamin van Leer lijkt een goed uitzicht te kunnen hebben vanaf hier. Lieke lacht uitdagend naar de camera en poseert nog een keer vol trots in de ring. Is de brunette klaar voor een carrièreswitch?

Lees ook: Lieke Martens verbaast fans met uitdagende fotoshoot

Lieke Martens stopt vingers in diepe gaten

Lieke Martens heeft in principe alles, talent voor sporten, een leuke persoonlijkheid en natuurlijk de looks! En met dat laatste, doet ze uiteraard ook iets. Zou zonde zijn als dat niet het geval was. De voetbalster staat regelmatig model voor merken als Zinzi, waar ze vaak voor poseert. Zo ook nu weer, maar dit keer is het wel héél . Lieke stopt haar vingers namelijk in drie diepe gaten. Dit allemaal omdat de shoot op de bowlingbaan was, en ze een bal in haar hand had! Samen met Fatima Moreira de Melo poseerde de twee , en het beloofde nog een shoot te worden..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?