Foto: Lieke Martens heeft het overduidelijk koud tijdens warming up

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met het Nederlands elftal richting huis, gaat de aandacht weer uit naar andere Nederlandse spelers. Zoals bijvoorbeeld Lieke Martens

Lieke martens heeft het te koud voor korte broekjes

Lieke Martens is misschien wel de beste vrouwelijke speler in het Nederlandse voetbal. Ze is al een tijdje geleden opgepikt door de Franse club Paris Saint-Germain, waar ze inmiddels begonnen is aan de voorbereidingen van de Champion’s League. Lieke hoopt flink indruk te maken in de competitie. Met een voorbereiding als deze moet dat zeker lukken. Er is alleen één klein probleempje. Lieke Martens is niet zo bestand tegen de koude winter temperaturen. In tegenstelling tot een paar weken geleden heeft ze opeens een lange broek en een jasje aan tijdens de training. Misschien wel fijn voor Lieke, maar iets minder fijn voor haar fans, die graag naar haar korte outfits keken. Nu maar hopen dat het deze winter snel klaar is met de kou.

Lees ook: Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

In een kort broekje ziet Lieke Martens er toch beter uit

Als er een ding duidelijk is deze winter is het dat Lieke Martens er toch wel beter uit zag in een kort broekje. In haar warme winteroutfit zijn de foto’s die er van de knappe voetbalster geschoten worden toch een stuk minder interessant om naar te mogen kijken. Het valt dus te hopen dat de winter niet al te lang duurt qua kou. Dat zou namelijk betekenen dat het nog heel erg lang gaat duren voordat je Lieke Martens weer in een verleidelijk pakje gaat aanschouwen. Dat is een beetje het tegenovergestelde van een kerstcadeautje. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten.
Dit soort pakjes staan Lieke Martens dan toch beter

Zoals je kan zien trainde Lieke voor de winter gewoon in een kort broekje, en dat vindt iedereen natuurlijk een stuk mooier om naar te mogen kijken. Helaas is die tijd eventjes voorbij, omdat de kou ook Lieke Martens hard treft. Voor nu zijn het dus de warme trainingsbroeken en na de training en wedstrijden de dikke truien. Maar als het voorjaar weer voor de deur staat, dan kan je erop rekenen dat Lieke Martens gewoon weer haar korte broekje uit de kast haalt. Dat is dan toch wel weer fijn om naar uit te kijken.

Lieke Martens meest populaire vrouwelijke voetballer

Ondanks dat Lieke Martens niet de meest knappe speler is die uit Nederland afkomstig is, heeft ze toch een enorme portie fans. Ze is waarschijnlijk de meest populaire voetbalster op de markt. Naast een mooi en een leuk gezichtje, heeft Lieke ook nog eens een leuke persoonlijkheid. En dat speelt toch ook wel flink mee. Dus hoewel er misschien knappere voetbalsters zijn in Nederland, blijft Lieke Martens wel de leukste op het veld. Geen wonder dat elke foto die ze plaatst zo snel honderden likes krijgt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.