Lieke Martens verbaast fans met uitdagende fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens zie je zelden een fotoshoot doen. Nu deelt ze een paar prachtige kiekjes van de fotoshoot, het eindresultaat mag er zeker zijn!

Lieke Martens zie je bijna altijd in haar voetbalkleding. Deze keer verrast ze haar volgers met een heerlijke fotoshoot. Dit is een kant van de voetbalster die je niet vaak te zien krijgt. Haar volgers zijn, begrijpelijk, door het dolle heen.

Lieke Martens laat veel zien met kort topje

Wanneer je de naam Lieke Martens hoort denk je gelijk aan een voetbal tenue. Zodra je deze prachtige kiekjes ziet is je beeld van Lieke Martens per direct veranderd. Naast dat ze geweldig kan voetballen is ze ook nog eens fotogeniek. Ze heeft door haar voetbalcarrière een contract getekend met Nike. Naast dat haar voetbalschoenen worden gesponsord door Nike moet ze ook een fotoshoot voor Nike doen. Met een kort topje laat ze veel van zichzelf zien. Haar bovenlichaam is erg open, maar een grote jas zorgt er nog voor dat haar schouders enigszins zijn bedekt. Wat deze grote jas niet bedekt is haar strakke buik. De jas is lekker open waardoor er genoeg te zien valt. In een paar prachtige outfitjes laat de knappe brunette zien dat ze meer is dan een voetbalster. Misschien kan ze na haar voetbalcarrière wel de fashion wereld in.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens)

Lieke Martens voelde zich bij FC Barcelona niet gewaardeerd

Tijdens een interview met Mundo Deportivo werd er aan Lieke Martens gevraagd of ze zich gewaardeerd voelde bij FC Barcelona. Ze wilde hier niet al teveel over kwijt, want ze zei “Ja soms wel, maar andere… Ik wil hier niet teveel over praten.” Uit het interview kan je dus aflezen dat Lieke Martens zich niet altijd gewaardeerd voelde. Ze had dus het gevoel dat anderen meer gewaardeerd werden dan zij, maar hier wilde ze niet teveel over kwijt. Daarna voegde ze nog dit er aan toe “Als ik zo belangrijk ben in een Champions League finale, dan zou ik me na de finale ook belangrijk willen voelen”. Ook na een gewonnen Champions League finale voelde Lieke Martens zich niet belangrijk. Dit heeft dus zeker meegespeeld in haar overstap naar haar huidige club Paris Saint-Germain.

Lieke Martens vergeleken met Neymar

Wanneer je met Neymar wordt vergeleken als voetballer zijnde mag je je meestal vereerd voelen. Dit is in het geval van Lieke Martens alleen niet zo. Er wordt namelijk over haar gezegd dat ze net als Neymar geliefd was bij FC Barcelona, maar vertrok naar Paris Saint-Germain voor het geld. Zoals Lieke Martens eerder had aangegeven deed ze het daar niet voor, maar toch geloven vele voetbalfans dat niet. Er staat hieronder: ‘De twee waren beide geliefd bij Barcelona, ze wonnen alles en besloten te vertrekken naar PSG voor het geld’.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...