Video: Lieke Martens deelt heerlijke beelden van trillende beentjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens heeft weer een mooie video gedeeld! Wist je dat de blondine haar benen héél snel kan laten trillen? Zoiets komt niet alleen op het voetbalveld van pas!

Lieke Martens deelde onlangs een paar hevige video’s van hoe de training bij PSG eraan toegaat. En dat ziet er allesbehalve simpel uit. Op de video is Lieke zelf natuurlijk ook te zien, hier laat ze een paar oefeningen zien, en haar trillende beentjes. De zwetende Nederlander heeft het zwaar, met deze uitputtende oefeningen..

Lieke Martens laat speciale technieken zien

Op de video is te zien hoe het dameselftal van Paris Saint Germain zich aan het klaarmaken zijn voor hun komende wedstrijd. Deze zal tegen Real Madrid gespeeld worden, in de WCL, oftewel de Women’s Champions League. Onze eigen Lieke Martens zal uiteraard ook deelnemen aan deze wedstrijd, en deelt wat beelden van de training die hieraan vooraf gaat. De dames van Real Madrid moeten zich behoorlijk zorgen gaan maken. Op de eerste video is te zien hoe Lieke en haar ploeggenoten aan het rennen zijn over de loopladder. Dit doen ze behoorlijk fanatiek, en het ziet er dan ook erg uitputtend uit. De benen trillen er in ieder geval goed bij. Op de tweede video zijn de dames van Parijs vooral aan het rekken en strekken. Dat is uiterst belangrijk, want het verlaagt de kans op blessures natuurlijk fors. Hakken hoog, rekken en strekken en weer met die hakken richting de dijbenen, zo lijkt de routine van ‘PSG Feminine’ eruit te zien. Niet alleen Lieke Martens, maar ook Jackie Groenen heeft zich inmiddels bij PSG gevoegd als tweede Nederlandse. De blondine zal uiteraard net als collega Lieke verschijnen in het duel tegen Real Madrid.

Lees ook: Foto: Lieke Martens duikt in armen van knappe teamgenote

Lieke Martens deelt romantische kiekjes met vriend

Onlangs deelde Lieke Martens een kleine fotoreportage van haar en haar vriend. En haar vriend is dan ook zeker geen onbekende. Lieke is namelijk gelukkig samen met niemand minder dan Benjamin van Leer, de keeper van Sparta. De twee zijn al enige tijd erg gelukkig samen en delen dan ook regelmatig kiekjes met elkaar. Zo ook nu weer, waar het koppel er lekker een paar dagen samen tussenuit zijn geknepen. Lieke deelt het via Instagram. Op de foto zien we de tortelduifjes poserend voor de Eiffeltoren. Dit uitzicht is inmiddels bekend terrein voor Lieke, en ze lijkt dan ook hevig aan iets anders toe te zijn. Komt goed uit, want eerder deelde Lieke al andere kiekjes, waar de twee écht op een andere locatie zijn. Op de eerste foto staan de twee lachend in de lift, terwijl Lieke een foto in de spiegel maakt. Hierna volgen vele foto’s van hun prachtige vakantiebestemming. Waar de twee zich precies bevinden is niet helemaal duidelijk, maar dat de locatie prachtig is, is een feit. Tot slot poseren de twee tortelduifjes nog voor de laatste keer samen, terwijl ze allebei een elektrische step hebben bemachtigd. Ziet eruit als een geslaagde vakantie!

Lees ook: Lieke Martens deelt heerlijke actiefoto in strak voetbalbroekje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?