Lieke Martens deelt heerlijke actiefoto in strak voetbalbroekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens is een ongelooflijk fanatieke voetbalster. Nu deelt ze een actiefoto die dat meteen duidelijk maakt, en haar strakke broekje laat zien. 

De knappe voetbalster Lieke Martens is een van de meest fanatieke vrouwen van Nederland. Ze ademt letterlijk voetbal. Dat zie je dan ook wel in de foto’s die van de speelster gemaakt worden. Ze lijkt altijd gefocust, altijd bezig met de wedstrijd om haar heen. En dat is enorm knap. Maar als er iets goed gaat en dat mag gevierd worden, dan komt de feestelijke kant van Lieke naar boven. En op foto’s doen beide kanten, zowel de fanatieke als het feestbeest, het ontzettend goed. Lieke plaatst een nieuwe reeks foto’s waarin beide naar boven komt. Wat ook erg goed opvalt op deze foto’s? Haar ontzettend strakke voetbalbroekje. Daar hoor je ook verder niemand over klagen.

Lees ook: Video: Lieke Martens bedekt snel de camera tijdens ijskoude duik

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Strakke broekje Lieke Martens op deze sportieve foto goed zichtbaar

Blader even door de Instagram post van Lieke hierboven en je ziet meteen waarom de voetbalster zo geliefd is bij velen. En dat komt echt niet alleen door haar ongelooflijke berg aan talent. Het heeft ook voornamelijk wat van doen met haar strakke outfit en goed afgetrainde lichaam. De combinatie van die twee zorgt ervoor dat er veel mannen zijn in Nederland die Lieke graag een keer zouden trakteren op een etentje. Dat zit er helaas niet in, maar Lieke is de moeilijkste ook niet en plaatst dus gerust de foto’s van zichzelf op haar social media, zodat de mensen nog een beetje een inkijkje in haar leven hebben. Wat ongelooflijk lief is dat dan ook van de knappe blondine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

De andere kant van Lieke Martens

Meestal krijg je van Lieke alleen maar actiefoto’s van het veld te zien, of de momenten ervoor en erna. Maar er schuilt ook een hele andere kant in Lieke, behalve voetbal. En dat is de kant van een ongelooflijk lief meisje dat ervan houdt om zichzelf mooi aan te kleden, haar haartjes te doen en zichzelf op te dotten. Niet per se het beeld wat je zou verwachten bij de stoere voetbalster, maar het bewijst maar weer dat er achter iedereen een tweede kant schuilt en dat je een boek zeker niet zomaar kan beoordelen bij de kaft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Lieke Martens op het veld nog steeds het meest comfortabel

Hoewel ze naast het veld ook zeker kan stralen, is Lieke op het veld nog gewoon het meest op haar gemak. Dat is iets dat voor vele sporters geldt. Het liefste zou Lieke de hele dag lekker voetballen zonder zorgen. Als Lieke de hele dag op een groen veld mag staan, dan is dat voor haar een goede dag geweest. Dat maakt weer het verschil tussen een topsporter en de gewone medemens.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter

De stralende Britt Dekker weet wel hoe ze de ogen op haar gericht krijgt. Bij Oranjewinter zit ze aan tafel met een heerlijk kort jurkje...

Foto: Sophie Bouquet gooit benen omhoog in badkuip

De beeldschone Sophie Bouquet lijkt zich van haar stoute kant te laten zien wanneer ze haar benen de lucht in gooit in bad...

Foto: Vrouw van Daley Blind gaat in héél kort jurkje over straat in Qatar

De prachtige vrouw van Daley Blind zet alles op het spel wanneer ze in dit ontzettend korte jurkje de straten van Qatar onveilig maakt.